Повезане вести

Руски пилоти на ракети оставили поруку командантима: Можете да грешите, али не смете да лажете (фото)

Руски пилоти на ракети оставили поруку командантима: Можете да грешите, али не смете да лажете (фото)

Курир 23.10.2024
Пилоти руског борбеног авиона коришћеног у операцији против Украјинаца у Курску, наводно су оставили поруку на бомби жалећи се на проблеме с платама, показује фотографија која се шири друштвеним мрежама. ВарТранслатед… »
Руски пилоти на ракети оставили бруталну поруку командантима? "Можете да грешите, али не смете да лажете"

Руски пилоти на ракети оставили бруталну поруку командантима? "Можете да грешите, али не смете да лажете"

Телеграф 23.10.2024
Препоручујемо. Пилоти руског борбеног авиона коришћеног у операцији против Украјинаца у Курску, наводно су оставили поруку на бомби жалећи се на проблеме с платама, показује фотографија која се шири друштвеним мрежама… »
Руски пилоти оставили злослутно упозорење Путину; "Ја сам бомба"

Руски пилоти оставили злослутно упозорење Путину; "Ја сам бомба"

Б92 23.10.2024
Пилоти руског борбеног авиона који је коришћен у операцији против украјинских снага које су упале у Курску област, оставили су писану поруку на бомби. Та порука на бомби објављена је потом на друштвеним мрежама. Како пише… »

Вести дана »