Povezane vesti

Ruski piloti na raketi ostavili poruku komandantima: Možete da grešite, ali ne smete da lažete (foto)

Ruski piloti na raketi ostavili poruku komandantima: Možete da grešite, ali ne smete da lažete (foto)

Kurir 23.10.2024
Piloti ruskog borbenog aviona korišćenog u operaciji protiv Ukrajinaca u Kursku, navodno su ostavili poruku na bombi žaleći se na probleme s platama, pokazuje fotografija koja se širi društvenim mrežama. WarTranslated, proukrajinski profil na… »
Ruski piloti na raketi ostavili brutalnu poruku komandantima? "Možete da grešite, ali ne smete da lažete"

Ruski piloti na raketi ostavili brutalnu poruku komandantima? "Možete da grešite, ali ne smete da lažete"

Telegraf 23.10.2024
Preporučujemo. Piloti ruskog borbenog aviona korišćenog u operaciji protiv Ukrajinaca u Kursku, navodno su ostavili poruku na bombi žaleći se na probleme s platama, pokazuje fotografija koja se širi društvenim mrežama. WarTranslated, proukrajinski… »
Ruski piloti ostavili zloslutno upozorenje Putinu; "Ja sam bomba"

Ruski piloti ostavili zloslutno upozorenje Putinu; "Ja sam bomba"

B92 23.10.2024
Piloti ruskog borbenog aviona koji je korišćen u operaciji protiv ukrajinskih snaga koje su upale u Kursku oblast, ostavili su pisanu poruku na bombi. Ta poruka na bombi objavljena je potom na društvenim mrežama. Kako piše Njuzvik, od početka… »

Vesti dana »