Povezane vesti
Đoković šokirao navijače: Ovo niko nije očekivao! (foto)
Hot sport 23.10.2024
Novak Đoković se povukao sa poslednjeg Mastersa sezone i izvinio se navijačima! Novak Đoković je potvrdio da neće učestvovati na Mastersu u Parizu, turniru koji je osvajao sedam puta u karijeri. Na društvenim mrežama se izvinio navijačima, sponzorima i… »
Đoković: Neću igrati na Mastersu u Parizu, nadam se da ću se vratiti sledeće godine
Euronews 23.10.2024
Najbolji srpski teniser Novak Đoković saopštio je večeras da neće nastupiti na predstojećem Mastersu u Parizu. "Nažalost, neću igrati Masters u Parizu ove godine. Izvinjavam se svima koji su se nadali da će me gledati tamo. Želim svim igračima… »
Đoković: Neću igrati na u Parizu, nadam se da ću se vratiti sledeće godine
Sportski žurnal 23.10.2024
Srpski teniser još uvek nije saopštio da li će nastupiti na Završnom turniru u Torinu, za koji se još uvek zvanično nije kvalifikovao, trenutno se nalazi na šestom mestu u trci za najboljih osam. Najbolji srpski teniser Novak Đoković saopštio je večeras… »
"Žao mi je svih koji su se nadali..." Novak Đoković i objava koja je mnoge iznenadila
Večernje novosti 23.10.2024
Novak Đoković se postarao da u sredu uveče bude glavna teniska "vest dana". FOTO: Tanjug/AP Naime, iako je branilac titule na ATP turniru iz serije 1000 u glavnom gradu Francuske, on se, prosto, "odrekao" tih hiljadu bodova: Objavio je da neće… »
Novak Đoković se zvanično povukao: "Izvinite svi koji ste mi se nadali"
Mondo 23.10.2024
Novak Đoković definitivno neće igrati u Parizu! Novak Đoković se zvanično povukao iz Pariza, Mastersa na kojem je od ponedeljka trebalo da brani titulu. "Nažalost, neću igrati na Mastersu u Parizu ove godine. Izvinite svi koji ste se nadali da ćete me… »
Vesti dana »
Treća godišnjica zločina u Malom Orašju i Duboni: Rane koje ne zarastaju i društvo koje još traži odgovore
Insajder pre 37 minutajoš 17 povezanih
Brod koji se nasukao na Krčedinskoj adi, mogao bi ponovo da krene nizvodno, jer niko ne reaguje
Forbes pre 32 minutajoš 1 povezana
Klivlend i Detroit u polufinalu plej-ofa Istočne konferencije u NBA ligi
Radio sto plus pre 12 minutajoš 13 povezanih