Povezane vesti
Oslobođena još dva mesta: Razbijena ukrajinska uporišta - Rusi uzeli Serebrjanku i Nikolajevku
Pravda 23.10.2024
Ruska armija je oslobodila još dva naselja: Serebrjanku na Severskom pravcu i Nikolajevku na Pokrovskom pravcu fronta. Kao rezultat aktivnih ofanzivnih operacija, jedinice grupe snaga „Jug“ oslobodile su selo Serebrianka, Donjecka Narodna Republika… »
"Jug" likvidirao 800 ukrajinskih boraca: Pakleno na frontu - žestoki sukobi na osam lokacija
Pravda 23.10.2024
Grupa trupa Jug armije RF je imala i više nego žestokih poslednjih 24 sata, a izveštaj MO RF navodi da je likvidirano 800 ukrajinskih boraca u zoni odgovornosti ove grupe trupa. Kao rezultat aktivnih ofanzivnih operacija, jedinice Južne grupe snaga… »
Padaju ukrajinska uporišta redom! Velika akcija ruske vojske dala ozbiljne rezultate
Pravda 23.10.2024
Jedinice Oružanih snaga Rusije su ostvarile značajan napredak u okviru specijalne vojne operacije, oslobađajući dva strateški važna naselja u Donjeckoj Narodnoj Republici. Prema zvaničnim izveštajima, grupacija „Jug” uspešno je oslobodila… »
Vesti dana »

Jokić po povratku: Osećaj da je najviše što sam ikada propustio
Sport klub pre 1 satjoš 16 povezanih

Otkazan meč Đoković - Korda: Srbin nije odigrao četvrfinale Majamija zbog novog teniskog pravila
Večernje novosti pre 1 satjoš 10 povezanih

Samit "koalicije voljnih" o miru i bezbednosti za Ukrajinu danas u Parizu
RTV pre 1 satjoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 8 satijoš 4 povezane