Povezane vesti
Nijedna kao ja: Katarina Grujić Gobeljić nikad izazovnija u novom spotu (foto/video)
Večernje novosti 23.10.2024
POP-FOLK ZVEZDA Katarina Grujić Gobeljić objavila je danas svoju novu pesmu "Nijedna kao ja", za koju je snimila provokativan spot. Foto: Miomir Milić U njemu muzička zvezda izgleda zavodljivo, a dok uvija kukovima i peva o muškarcu kojem se sveti… »
Gole grudi prekrila samo lancima! Svi zanemeli zbog novog videa Katarine Grujić, da li je pokazala previše?! (foto)
Kurir 23.10.2024
Katarina Grujić (32) objavila je danas svoju novu pesmu "Nijedna kao ja", za koju je snimila provokativan spot. U njemu pevačica izgleda seksi i zavodljivo, a dok uvija kukovima i peva o muškarcu kojem se sveti, na sebi ima samo suknju! Bujno poprsje… »
Vesti dana »
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
"Nije bilo lako, ovo je šok za mene": Ministar zdravlja Hrvatske pušten iz zatvora nakon što je uhapšen zbog mita: Evo šta je rekao po izlasku
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Moderna artiljerija: Kadeti osposobljavani za artiljerijsku vatru na samohodnim haubicama
Blic pre 2 satajoš 1 povezana