Povezane vesti
Ana Brnabić na Međunarodnoj konferenciji o biotehnologiji: "Težimo da se Srbija predstavi kao novi intelektualni centar za…
Kurir 23.10.2024
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić prisustvovala je danas 3. Međunarodnoj konferenciji o budućnosti biotehnologije "AI_4_LIFE: Biotech Future Forum". - Drago mi je što sam i ove godine imala čast da budem deo 3. Međunarodne konferencije o… »
Ana Brnabić: Čast da sam ponovo deo Međunarodne konferencije o budućnosti biotehnologije
Politika 23.10.2024
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras da je imala čast da i ove godine bude deo treće Međunarodne konferencije o budućnosti biotehnologije "AI_4_LIFE: Biotech Future Forum" koja se održava sutra i u petak u Beogradu… »
Brnabić: Čast da sam ponovo deo Međunarodne konferencije o budućnosti biotehnologije
Euronews 23.10.2024
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras da je imala čast da i ove godine bude deo treće Međunarodne konferencije o budućnosti biotehnologije "AI_4_LIFE: Biotech Future Forum" koja se održava sutra i u petak u Beogradu… »
Brnabić na konferenciji o biotehnologiji: "Težimo da se Srbija predstavi kao novi intelektualni centar"
Telegraf 23.10.2024
Preporučujemo. Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić bila je deo 3. Međunarodne konferencije o budućnosti biotehnologije "AI_4_LIFE: Biotech Future Forum". Ova konferencija predstavlja nacionalnu inicijativu i obuhvata sve sfere svakodnevnog… »
Vesti dana »

AFP: Sirene za uzbunu i zvuk eksplozija u Kijevu posle poziva Putin-Tramp
Danas pre 8 satijoš 7 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 8 satijoš 2 povezane

Vremenska prognoza za 19. mart: Novi hladan dan u Srbiji, ujutru debeli minus
Mondo pre 1 satjoš 5 povezanih

Prvo oglašavanje Trampa nakon razgovora sa Putinom: Spomenuo i Zelenskog: "Ovo je važno za dobrobit čovečanstva"
Blic pre 10 satijoš 2 povezane