Povezane vesti
Ana Brnabić na Međunarodnoj konferenciji o biotehnologiji: "Težimo da se Srbija predstavi kao novi intelektualni centar za…
Kurir 23.10.2024
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić prisustvovala je danas 3. Međunarodnoj konferenciji o budućnosti biotehnologije "AI_4_LIFE: Biotech Future Forum". - Drago mi je što sam i ove godine imala čast da budem deo 3. Međunarodne konferencije o… »
Ana Brnabić: Čast da sam ponovo deo Međunarodne konferencije o budućnosti biotehnologije
Politika 23.10.2024
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras da je imala čast da i ove godine bude deo treće Međunarodne konferencije o budućnosti biotehnologije "AI_4_LIFE: Biotech Future Forum" koja se održava sutra i u petak u Beogradu… »
Brnabić: Čast da sam ponovo deo Međunarodne konferencije o budućnosti biotehnologije
Euronews 23.10.2024
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras da je imala čast da i ove godine bude deo treće Međunarodne konferencije o budućnosti biotehnologije "AI_4_LIFE: Biotech Future Forum" koja se održava sutra i u petak u Beogradu… »
Brnabić na konferenciji o biotehnologiji: "Težimo da se Srbija predstavi kao novi intelektualni centar"
Telegraf 23.10.2024
Preporučujemo. Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić bila je deo 3. Međunarodne konferencije o budućnosti biotehnologije "AI_4_LIFE: Biotech Future Forum". Ova konferencija predstavlja nacionalnu inicijativu i obuhvata sve sfere svakodnevnog… »
Vesti dana »
Vlada formirala timove za dugoročni gasni aranžman sa Rusijom i pitanje NIS-a
RTK pre 1 satjoš 11 povezanih
Dan žalosti, zastave na pola koplja: Srbija tuguje zbog tragedije na Cetinju
Kurir pre 2 satajoš 20 povezanih
Održana još jedna 15-minutna blokada kao podsećanje na žrtve pada nadstrešnice
Beta pre 48 minutajoš 10 povezanih