Povezane vesti
Ana Brnabić na Međunarodnoj konferenciji o biotehnologiji: "Težimo da se Srbija predstavi kao novi intelektualni centar za…
Kurir 23.10.2024
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić prisustvovala je danas 3. Međunarodnoj konferenciji o budućnosti biotehnologije "AI_4_LIFE: Biotech Future Forum". - Drago mi je što sam i ove godine imala čast da budem deo 3. Međunarodne konferencije o… »
Ana Brnabić: Čast da sam ponovo deo Međunarodne konferencije o budućnosti biotehnologije
Politika 23.10.2024
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras da je imala čast da i ove godine bude deo treće Međunarodne konferencije o budućnosti biotehnologije "AI_4_LIFE: Biotech Future Forum" koja se održava sutra i u petak u Beogradu. Brnabić je na… »
Brnabić: Čast da sam ponovo deo Međunarodne konferencije o budućnosti biotehnologije
Euronews 23.10.2024
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras da je imala čast da i ove godine bude deo treće Međunarodne konferencije o budućnosti biotehnologije "AI_4_LIFE: Biotech Future Forum" koja se održava sutra i u petak u Beogradu. Brnabić je na… »
Brnabić na konferenciji o biotehnologiji: "Težimo da se Srbija predstavi kao novi intelektualni centar"
Telegraf 23.10.2024
Preporučujemo. Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić bila je deo 3. Međunarodne konferencije o budućnosti biotehnologije "AI_4_LIFE: Biotech Future Forum". Ova konferencija predstavlja nacionalnu inicijativu i obuhvata sve sfere svakodnevnog života… »
Vesti dana »

Puste želje Zelenskog: Spremio spisak zahteva, a ne pita se ni za šta
Sputnik pre 3 minutajoš 91 povezana

Stravičan udes kod prijepolja! Sudar autobusa i automobila u jutranjim časovima, kilometarske gužve kod graničnog prelaza, vozilo smrskano (foto)
Kurir pre 33 minutajoš 19 povezanih

Počela isporuka pomoći poljoprivrednicima koji su pretrpeli štetu u požarima
Danas pre 1 satjoš 15 povezanih

Obeležena 80. godišnjica američkog atomskog napada na Nagasaki: Preživeli govorili pred više od 300 mladih (FOTO)
Euronews pre 2 satajoš 12 povezanih