Povezane vesti
"Možda kazne Siti pa mi osvojimo titulu iz 2018. i daju mi bonus"
B92 pre 31 dana
Žoze Murinjo rekao je da se još nije odrekao bonusa za osvajanje titule u Premijer ligi 2018. godine dok je bio trener Mančester junajteda 2018. godine, u sled pravnog spora lige i Mančester sitija. Siti je u sezoni 2017/2018 osvojio titulu u Premijer… »
Šou Murinja pred Junajted: "Ako kazne Siti, da mi daju titulu i bonus! Sastav? Pitaću novinare!"
Sportske.net pre 31 dana
Portugalac Žoze Murinjo rekao je danas da se još nije odrekao bonusa za osvajanje titule u Premijer ligi 2018. godine dok je bio trener Mančester junajteda 2018. godine, usled pravnog spora lige i Mančester sitija. Siti je u sezoni 2017/2018 osvojio… »
Murinjo još ne odustaje od titule u Premijer ligi 2018. godine
Sportski žurnal pre 31 dana
On je u Premijer ligi osim u Junajtedu radio u Totenhemu, a u dva mandata bio je u Čelziju i čini se da još nije završio sa engleskim fudbalom. Portugalac Žoze Murinjo rekao je danas da se još nije odrekao bonusa za osvajanje titule u Premijer ligi… »
Vesti dana »
Trudo osudio nasilje i „antisemitizam” na protestu protiv NATO i rata u Palestini
Politika pre 1 satjoš 34 povezane
Vesiću određen pritvor do 30 dana: Oglasio se Viši sud u Novom Sadu, Jelena Tanasković dobila kućni pritvor
Kurir pre 5 satijoš 32 povezane
Tužilac traži od premijera Vučevića da ukine imunitet Goranu Vesiću
N1 Info pre 23 minutajoš 28 povezanih
Ni Srbi nisu pomogli: Mitrović postigao gol, ali je Al Hilal izgubio posle godinu i po dana! (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 24 povezane