Povezane vesti
Đoković: Neću igrati na Mastersu u Parizu, nadam se da ću se vratiti sledeće godine
IndeksOnline 23.10.2024
BEOGRAD – Najbolji srpski teniser Novak Đoković saopštio je večeras da neće nastupiti na predstojećem Mastersu u Parizu. “Nažalost, neću igrati Masters u Parizu ove godine. Izvinjavam se svima koji su se nadali da će me gledati tamo. Želim svim igračima… »
Đoković potvrdio da neće ove godine igrati na mastersu u Parizu
Radio sto plus 23.10.2024
“Nažalost neću igrati na mastersu u Parizu ove godine. Žao mi je zbog svih koji su se nadali da će me tamo videti kako igram. Želim svim igračima, sponzorima, organizatorima i navijačima sjajan turnir”, naveo je Đoković na društvenim mrežama. Srpski… »
Oglasio se Novak Đoković: "Izvinjavam se svima koji su se nadali da će me gledati"
Telegraf 23.10.2024
Đoković: Neću igrati na Mastersu u Parizu, nadam se da ću se vratiti sledeće godine. Najbolji srpski teniser Novak Đoković saopštio je da neće nastupiti na predstojećem Mastersu u Parizu. - Nažalost, neću igrati Masters u Parizu ove godine. Izvinjavam se… »
Vesti dana »
Jokić ponovo došao do tripl-dabla: Denver razbio Finiks za porvu pobedu!
Hot sport pre 13 minutajoš 21 povezana
Vreme danas: Oblačno sa kišom, tokom dana od 13 do 17 stepeni
Nedeljnik pre 3 minutajoš 16 povezanih
Tragedija na Novom Beogradu: Porodica stradala u sudaru sa „audijem“
Vreme pre 23 minutajoš 32 povezane
Krvava noć u Čačku, dva mladića izbodena nožem: Zbog kafanske čarke jedan (20) bori se za život, drugi ima samo 19 godina
Kurir pre 28 minutajoš 10 povezanih
Uživo Tramp postavio uslov za sastanak sa Putinom! Zelenski očekuje 150 švedskih aviona
Alo pre 1 satjoš 7 povezanih