Povezane vesti
"Tri surogat majke i tri neuspeha, srce mi se steglo": Srpska voditeljka progovorila o teškoj borbi za potomstvo
Mondo pre 31 dana
Olja Crnogorac otkrila detalje borbe da se ostvari u ulozi majke. Voditeljka Olja Crnogorac nedavno je prvi put govorila o tome kako je pokušala da dobije bebu uz pomoć surogat majke. Olja je svoje embrione prenela za Gruziju, ali svi pokušaji su bili… »
Voditeljka pokušala uz pomoć surogat majke da dobije dete: "Naši embrioni su bili u Solunu, srce mi se steglo"
Telegraf pre 31 dana
Preporučujemo. Voditeljka Olja Crnogorac tek endavno je prvi put progovorila o pokušaju da dobije bebu uz pomoć surogat majke. Naime, kako je Olja istakla, ona je svoje embrione prenela za Gruziju, ali svi pokušaji su bili bezuspešni. - Ja sam tu… »
Vesti dana »
Danas novi protest u Novom Sadu, aktivisti najavljuju farbanje Bulevara oslobođenja u crveno
Beta pre 6 satijoš 9 povezanih
(FOTO, VIDEO) Blokirani radovi na Starom savskom mostu: Tepić i Popović probile kordon
Danas pre 51 minutajoš 23 povezane
"Vesić i dalje štrajkuje glađu, pokušao sam da ga zaustavim" Zaštitnik građana Zoran Pašalić o poseti ministru u ostavci u okružnom zatvoru u ns
Kurir pre 26 minutajoš 18 povezanih