Повезане вести
Многима је направио каријеру, а они су га заборавили: Драгослав Лазић прве улоге дао највећим именима нашег глумишта, а само…
Курир 24.10.2024
Након дуге и тешке болест пре два дана престало је да куца срце редитеља Драгослава Лазића, који је преминуо у 87. години. Остаће упамћен по чувеним телевизијским серијама "Љубав на сеоски начин", "Грађани села Луга"… »
Преминуо сценариста и редитељ Драгослав Лазић
Данас 24.10.2024
Драгослав Лазић је преминуо у 87. години, а остаће упамћен по чувеним телевизијским серијама „Љубав на сеоски начин“, „Грађани села Луга“, „Музиканти“ и многих других, пише на сајту РТС-а. Драгослав Лазић је рођен 1936. године у… »
"У великом болу..." Потресне речи ћерке Драгослава Лазића и Снежане Савић након смрти оца
Курир 24.10.2024
Глумица Анита Лазић, ћерка Драгослава Лазића, који је синоћ преминуо у 87. години, огласила се на Фејсбуку поводом тужног догађаја. "Драги пријатељи, у великом болу, обавештавамо вас да нас је синоћ, после дуге и тешке болести… »
Потресна објава ћерке драгослава Лазића: Анита сломљена од бола: "Заувек ћеш нам недостајати"
Блиц 24.10.2024
Редитељ и сценариста Драгослав Лазић умро је у 87. години у Београду, а сада се на Инстаграму огласила његова ћерка Анита Лазић. Наиме, Анита је објавила његову фотографију уз коју је написала: - Драги пријатељи, у великом… »
"Све дубље сам падала у очај" Овако је 32 године млађа супруга Драгослава Лазића говорила о њиховој борби: "Питала сам се…
Курир 24.10.2024
Сценариста и редитељ Драгослав Лазић умро је у 87. години. Иза себе је оставио на десетине филмских остварења, а из брака са глумицом Снежаном Савић има ћерку Аниту. Након развода се оженио 32 године млађом глумицом Драганом… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против 13 особа због трагедије на железничкој станици у Новом Саду
Решетка пре 14 минутајош 10 повезаних

Ограничење маржи, две недеље касније: Шта показују прве контроле трговинских ланаца?
Данас пре 1 сатјош 14 повезаних

„Велика ми је част“: Трамп најавио тужбу против Њујорк Тајмса, ево и због чега
Данас пре 1 сатјош 15 повезаних

Бруталан напад је почео; Град гори; Експлозије одјекују једна за другом ВИДЕО
Б92 пре 1 сатјош 14 повезаних