Povezane vesti
Mnogima je napravio karijeru, a oni su ga zaboravili: Dragoslav Lazić prve uloge dao najvećim imenima našeg glumišta, a…
Kurir 24.10.2024
Nakon duge i teške bolest pre dva dana prestalo je da kuca srce reditelja Dragoslava Lazića, koji je preminuo u 87. godini. Ostaće upamćen po čuvenim televizijskim serijama "Ljubav na seoski način", "Građani sela Luga", "Muzikanti" i mnogih drugih… »
Preminuo scenarista i reditelj Dragoslav Lazić
Danas 24.10.2024
Dragoslav Lazić je preminuo u 87. godini, a ostaće upamćen po čuvenim televizijskim serijama „Ljubav na seoski način“, „Građani sela Luga“, „Muzikanti“ i mnogih drugih, piše na sajtu RTS-a. Dragoslav Lazić je rođen 1936. godine u selu… »
"U velikom bolu..." Potresne reči ćerke Dragoslava Lazića i Snežane Savić nakon smrti oca
Kurir 24.10.2024
Glumica Anita Lazić, ćerka Dragoslava Lazića, koji je sinoć preminuo u 87. godini, oglasila se na Fejsbuku povodom tužnog događaja. "Dragi prijatelji, u velikom bolu, obaveštavamo vas da nas je sinoć, posle duge i teške bolesti napustio naš… »
Potresna objava ćerke dragoslava Lazića: Anita slomljena od bola: "Zauvek ćeš nam nedostajati"
Blic 24.10.2024
Reditelj i scenarista Dragoslav Lazić umro je u 87. godini u Beogradu, a sada se na Instagramu oglasila njegova ćerka Anita Lazić. Naime, Anita je objavila njegovu fotografiju uz koju je napisala: - Dragi prijatelji, u velikom bolu, obaveštavamo vas… »
"Sve dublje sam padala u očaj" Ovako je 32 godine mlađa supruga Dragoslava Lazića govorila o njihovoj borbi: "Pitala sam se…
Kurir 24.10.2024
Scenarista i reditelj Dragoslav Lazić umro je u 87. godini. Iza sebe je ostavio na desetine filmskih ostvarenja, a iz braka sa glumicom Snežanom Savić ima ćerku Anitu. Nakon razvoda se oženio 32 godine mlađom glumicom Draganom Turkalj, sa kojom je… »
Vesti dana »
"Nije bilo lako, ovo je šok za mene": Ministar zdravlja Hrvatske pušten iz zatvora nakon što je uhapšen zbog mita: Evo šta je rekao po izlasku
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Odbačene optužbe protiv Trampa za pokušaj promene ishoda izbora 2020. godine
Danas pre 9 satijoš 1 povezana