Povezane vesti
Umrla majka Vlada Georgieva: Pevač slomljen od bola: "Otišla je moja snaga, moja podrška, moja jedina majka Borka"
Blic 24.10.2024
Majka pevača Vlada Georgieva je preminula, a pevač je tužnu vest saopštio na mrežama. Naime, Vlado e sna društvenoj mreži "X" oprostio od majke Borke emotivnim rečima. - Sinoć je otišla moja majka i moja snaga, moja nerazmaženost, moja kritika i moj… »
Umrla majka Vlada Georgieva! Oglasio se pevač: "Moja jedina, zbogom majko moja snago"
Telegraf 24.10.2024
Preporučujemo. Pevač Vlado Georgiev oglasio se tužnom objavom i saopštio da mu je preminula majka. Naime, on je tužnu vest podelio na platformi "X", gde se oprostio od nje nikad emotivniji. - Sinoć je otišla moja majka i moja snaga, moja nerazmaženost… »
Vesti dana »
Le Pen može da se kandiduje na izborima, ali mora da nosi nanogvicu
BBC News pre 52 minutajoš 38 povezanih
Poslanici nastavili raspravu izmenama Zakona o dopingu, ZLF kritikuje izmene izbornih zakona
Radio 021 pre 7 minutajoš 37 povezanih
VJT se oglasilo o predmetu protiv Veselina Milića: "Nije tačno da je predato drugom tužilaštvu"
Mondo pre 2 satajoš 27 povezanih
Iznad Atlantika se formira novi toplotni talas Jezivo upozorenje SZO: "Evropu možda očekuju još smrtonosnije nedelje"
Blic pre 22 minutajoš 49 povezanih
Predsednik opštine Arilje obećao malinarima razgovor sa Ministarstvom i otkupljivačima
Radio sto plus pre 1 satjoš 19 povezanih