Povezane vesti
Umrla majka Vlada Georgieva: Pevač slomljen od bola: "Otišla je moja snaga, moja podrška, moja jedina majka Borka"
Blic 24.10.2024
Majka pevača Vlada Georgieva je preminula, a pevač je tužnu vest saopštio na mrežama. Naime, Vlado e sna društvenoj mreži "X" oprostio od majke Borke emotivnim rečima. - Sinoć je otišla moja majka i moja snaga, moja nerazmaženost, moja kritika i moj… »
Umrla majka Vlada Georgieva! Oglasio se pevač: "Moja jedina, zbogom majko moja snago"
Telegraf 24.10.2024
Preporučujemo. Pevač Vlado Georgiev oglasio se tužnom objavom i saopštio da mu je preminula majka. Naime, on je tužnu vest podelio na platformi "X", gde se oprostio od nje nikad emotivniji. - Sinoć je otišla moja majka i moja snaga, moja nerazmaženost… »
Vesti dana »
Železnička nesreća u Španiji kod Adamuza: najmanje 39 poginulih i preko 150 povređenih
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 62 povezane
Profesori i studenti blokirali Dekanat Filozofskog fakulteta u Novom Sadu zbog odluke o Jeleni Kleut
Insajder pre 15 minutajoš 15 povezanih
NIS: Planirano da Rafinerija radi tokom celog februara, dalji rad će biti usklađen sa omogućavanjem operativnih delatnosti
Insajder pre 1 satjoš 25 povezanih
Tramp i Evropa u klinču zbog Grenlanda: Pretnja carinama i odlučan odgovor
BBC News pre 1 satjoš 60 povezanih
Vremenska prognoza za utorak, 20. januar: Sunčano i hladno
Serbian News Media pre 25 minutajoš 31 povezana