Povezane vesti

Srbija uplašila Baraka Obamu, Jokić je „zver“ (video)

Srbija uplašila Baraka Obamu, Jokić je „zver“ (video)

Politika pre 31 dana
Barak Obama, bivši predsednik Amerike, hvalio je Nikolu Jokića, zvanično najboljeg košarkaša na planeti. Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Barak Obama izjavio je da se uplašio Srbije na Igrama u Parizu, kada su Orlovi vodili tokom… »
Obamu uplašila Srbija: Jedino Embid može s Jokićem

Obamu uplašila Srbija: Jedino Embid može s Jokićem

Sportski žurnal pre 31 dana
Nekadašnji prvi čovek SAD u dva mandata pohvalno pričao o srpskom superasu. Bivši predsednik Amerike i osvedočeni zaljubljenik u košarku Barak Obama gostujući u autorskoj emisiji Tajrisa Halibartona, između ostalog, osvrnuo se i na stresan… »
Obama ovako o Srbiji nikada nije pričao: "Unervozio sam se zbog Srba, Jokić je zver" VIDEO

Obama ovako o Srbiji nikada nije pričao: "Unervozio sam se zbog Srba, Jokić je zver" VIDEO

B92 24.10.2024
Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Barak Obama, poznat kao veliki ljubitelj košarke, osvrnuo se na polufinalni duel između Srbije i Amerike na Olimpijskim igrama u Parizu. U razgovoru sa Tajrisom Halibartonom, Obama je govorio o napetom… »
"Nikola Jokić je zver!" Barak Obama otkrio da su ga Srbi uplašili

"Nikola Jokić je zver!" Barak Obama otkrio da su ga Srbi uplašili

Večernje novosti 24.10.2024
Bivši predsednik Sjedinjenih Država Barak Obama priznao je da je veoma napet pratio spektakularnu utakmicu Srbija - Amerika u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu. Foto Pixabay free images Obama, za kojeg je odavno poznato da je ozbiljan ljubitelj… »
Barak Obama o Nikoli Jokiću: On je zver, mogli smo da izgubimo od Srbije (VIDEO)

Barak Obama o Nikoli Jokiću: On je zver, mogli smo da izgubimo od Srbije (VIDEO)

Danas 24.10.2024
Nekadašnji predsednik Sjedinjenih Američkih Država Baraka Obama je bio gost zvezde Indijane Pejsersa Tajrisa Halibartona u popularnom košarkaškom podkastu. Obama je poznat kao veliki ljubitelj igre pod obručima,a tokom razgovora se osvrnuo i na… »
Barak Obama: Jokić je zver, bio sam u stresu zbog Srbije!

Barak Obama: Jokić je zver, bio sam u stresu zbog Srbije!

Sport klub 24.10.2024
Barak Obama, nekadašnji predsednik Sjedinjenih Američkih Država, poznat je kao veliki ljubitelj košarke. U razgovoru sa Tajrisom Halibartonom, govorio je o duelu između Srbije i Amerike u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu, u kojem su Amerikanci… »
Barak Obama hvalio Nikolu Jokića i prisetio se meča Srbije i Amerika na OI

Barak Obama hvalio Nikolu Jokića i prisetio se meča Srbije i Amerika na OI

Euronews 24.10.2024
Jedan od voljenijih američkih predsednika u skorijoj istoriji gostovao je u podkastu Džej Džeja Redika, koji od "krunisanja" novog trenera Lejkersa kao pomoćnik vodi Tajris Haliburton. Obama je odgovorio na mnogobrojna pitanja, a nama… »

Vesti dana »