Povezane vesti

Orban pohvalio Crnu Goru: „Najspremnija za ulazak u EU“

Orban pohvalio Crnu Goru: „Najspremnija za ulazak u EU“

Danas 24.10.2024
Crna Gora je najspremnija za ulazak u Evropsku uniju i učinila je veliki iskorak na tom putu, kazao je predsjednik Vlade Mađarske Viktor Orban. On je na sastanku sa premijerom Milojkom Spajićem u Budimpešti rekao da su dogovorili da se do decembra… »
Orban: Dogovorio sam se sa Spajićem da Crna Gora do decembra zatvori određena poglavlja

Orban: Dogovorio sam se sa Spajićem da Crna Gora do decembra zatvori određena poglavlja

Politika 24.10.2024
BUDIMPEŠTA – Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da se sa crnogorskim kolegom Milojkom Spajićem dogovorio da Crna Gora zatvori određena poglavlja u pregovorima za članstvo sa Evropskom unijom (EU) do decembra. On je na sastanku u… »

NIN 24.10.2024
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je da se sa crnogorskim kolegom Milojkom Spajićem dogovorio da Crna Gora zatvori određena poglavlja u pregovorima za članstvo sa Evropskom unijom (EU) do decembra. On je na sastanku u Budimpešti rekao da se u… »

Vesti dana »