Povezane vesti
U gradskom Arhivu otvorena izlozba povodom 80 godina od oslobođenja Novog Sada
Moj Novi Sad 24.10.2024
Izložba koja se bavi okupacijom Novog Sada i danima kada je sloboda došla 22. i 23. oktobra 1944. godine, otvorena je danas u Istorijskom arhivu Grada Novog Sada. Izložbu, u cilju obeležavanja osamdesete godišnjice oslobođenja Novog Sada u Drugom… »
U Istorijskom arhivu otvorena izložba povodom 80 godina od oslobođenja Novog Sada
RTV 24.10.2024
NOVI SAD - Izložba koja se bavi okupacijom Novog Sada i danima kada je sloboda konačno došla - 22. i 23. oktobra 1944. godine, otvorena je danas u Istorijskom arhivu Grada Novog Sada. Izložbu, u cilju obeležavanja osamdesete godišnjice oslobođenja Novog… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 1 satjoš 35 povezanih
Lazar Dinić: Tukli me dok mi nisu slomili kosti glave i dok nisam pristao da kažem da je "Aca predsednik"
N1 Info pre 2 satajoš 6 povezanih
AMSS upozorava: Promenljivo vreme otežava vožnju, kamioni čekaju i do šest sati na granici
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 35 povezanih
Putnici aviona svedočili lansiranju "Artemisa II" sa 10.000 metara: "Neverovatno iskustvo" (video)
Euronews pre 16 minutajoš 53 povezane
Tramp proglašava kraj rata sa Iranom?! Prebaciće krivicu i optužiti NATO, zapretio i šokantnim postupkom koji može da promeni sve
Blic pre 51 minutajoš 60 povezanih