Povezane vesti
"Ana šević, sević - Kako god da se zove..." Ispovest Sonje Vuksanović o Lukasovim ljubavnicama - brutalno odgovorila…
Kurir 24.10.2024
Pevač Aca Lukas je u autobiografskoj knjizi “Ovo sam ja” izneo neke detalje iz privatnog života koje javnost nije znala, a između ostalog pisao je i o svađama koje je imao sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović, a ona je jednom prilikom otkrila i… »
"Ana šević, Sević: - kako god da se zove, samo je još jedna u nizu" Sonja Vuksanović o odnosu sa Lukasom: "Ostavila sam ga…
Blic 24.10.2024
Pevač Aca Lukas ogolio je dušu u autobiografskoj knjizi “Ovo sam ja”, pre par godina, te je osim brojnih afera koje su pratile njegov život, pisao i o svađama koje je imao sa svojom najvećom ljubavi Sonjom Vuksanović, koja je jednom prilikom… »
Vesti dana »

Međak: Ton izjava Marte Kos tokom posete Srbiji ukazuje da poskupljuje podrška EU Vučiću
Beta pre 3 satajoš 61 povezana

Četiri osobe nastradale u Topoli: Jedna upala u septičku jamu, ostali pokušali da je spasu
Novi magazin pre 52 minutajoš 30 povezanih

Eps ostvario dobit veću od planirane! Prvo tromesečje završeno sa 10,8 milijardi evra zarade
Kurir pre 42 minutajoš 58 povezanih