Povezane vesti
"Ana šević, sević - Kako god da se zove..." Ispovest Sonje Vuksanović o Lukasovim ljubavnicama - brutalno odgovorila bivšem…
Kurir 24.10.2024
Pevač Aca Lukas je u autobiografskoj knjizi “Ovo sam ja” izneo neke detalje iz privatnog života koje javnost nije znala, a između ostalog pisao je i o svađama koje je imao sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović, a ona je jednom prilikom otkrila i svoju… »
"Ana šević, Sević: - kako god da se zove, samo je još jedna u nizu" Sonja Vuksanović o odnosu sa Lukasom: "Ostavila sam ga…
Blic 24.10.2024
Pevač Aca Lukas ogolio je dušu u autobiografskoj knjizi “Ovo sam ja”, pre par godina, te je osim brojnih afera koje su pratile njegov život, pisao i o svađama koje je imao sa svojom najvećom ljubavi Sonjom Vuksanović, koja je jednom prilikom iznela svoj… »
Vesti dana »
"Pevao sam himnu Srbije, kako drugačije?!" Srušio Srbiju, pa otvorio dušu: "Znam kako je bilo tokom bombardovanja..."
Kurir pre 21 minutajoš 24 povezane
Američki ambasador pri UN kritikovao diplomate koje su izašle sa sednice kad se obratio Netanjahu
N1 Info pre 16 minutajoš 11 povezanih
Dobra vest za globalnu ekonomiju: Si i Tramp postigli važan dogovor
Mondo pre 46 minutajoš 8 povezanih
Zelenski: Sporazum iz Enkoridža nije predmet pregovora; Erdogan za obnovu crnomorskog koridora za žitarice
RTS pre 26 minutajoš 4 povezane