Povezane vesti
Nova direktorka Baleta SNP-a Aja Jung: Ja se politikom nikad nisam bavila
Radio 021 24.10.2024
Novoizabrana direktorka Baleta Srpskog narodnog pozorišta Aja Jung ocenila je da joj ne smeta što njeno imenovanje povezuju sa Srpskom napredom strankom i dodala da se "politikom nikada nije bavila". Poverenje Srpskoj naprednoj stranci Aja Jung dala je… »
Aja Jung o optužbama da je funkciju u SNP dobila zbog SNS: Ja se politikom nikad nisam bavila
N1 Info 24.10.2024
Novoizabrana direktorka Baleta Srpskog narodnog pozorista u Novom Sadu Aja Jung ocenila je da joj ne smeta što njeno imenovanje povezuju sa Srpskom napredom strankom i dodala da se "politikom nikada nije bavila". Da će glumac, scenarista i muzičar… »
Aja Jung o optužbama da je funkciju u SNP dobila zbog SNS: Ja se politikom nikad nisam bavila
Novi magazin 24.10.2024
Novoizabrana direktorka Baleta Srpskog narodnog pozorista u Novom Sadu Aja Jung ocenila je da joj ne smeta što njeno imenovanje povezuju sa Srpskom napredom strankom i dodala da se "politikom nikada nije bavila". Da će glumac, scenarista i muzičar… »
Vesti dana »
![(BLOG) Studenti se vratili iz Kragujevca: Održani skupovi u nekoliko gradova, poznat datum novog protesta](https://nstatic.net/276/38995276frhboq.jpg)
(BLOG) Studenti se vratili iz Kragujevca: Održani skupovi u nekoliko gradova, poznat datum novog protesta
N1 Info pre 3 satajoš 20 povezanih