Povezane vesti
Nova direktorka Baleta SNP-a Aja Jung: Ja se politikom nikad nisam bavila
Radio 021 24.10.2024
Novoizabrana direktorka Baleta Srpskog narodnog pozorišta Aja Jung ocenila je da joj ne smeta što njeno imenovanje povezuju sa Srpskom napredom strankom i dodala da se "politikom nikada nije bavila". Poverenje Srpskoj naprednoj stranci Aja Jung dala je… »
Aja Jung o optužbama da je funkciju u SNP dobila zbog SNS: Ja se politikom nikad nisam bavila
N1 Info 24.10.2024
Novoizabrana direktorka Baleta Srpskog narodnog pozorista u Novom Sadu Aja Jung ocenila je da joj ne smeta što njeno imenovanje povezuju sa Srpskom napredom strankom i dodala da se "politikom nikada nije bavila". Da će glumac, scenarista i muzičar… »
Aja Jung o optužbama da je funkciju u SNP dobila zbog SNS: Ja se politikom nikad nisam bavila
Novi magazin 24.10.2024
Novoizabrana direktorka Baleta Srpskog narodnog pozorista u Novom Sadu Aja Jung ocenila je da joj ne smeta što njeno imenovanje povezuju sa Srpskom napredom strankom i dodala da se "politikom nikada nije bavila". Da će glumac, scenarista i muzičar… »
Vesti dana »

Jokić po povratku: Osećaj da je najviše što sam ikada propustio
Sport klub pre 1 satjoš 16 povezanih

Đoković i Korda složno rekli NE organizatorima Mastersa u Majamiju: Četvrtfinale u novom terminu
Euronews pre 16 minutajoš 10 povezanih

Samit "koalicije voljnih" o miru i bezbednosti za Ukrajinu danas u Parizu
RTV pre 1 satjoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 8 satijoš 4 povezane

Upaljen narandžasti meteo alarm, danas na udaru ovaj deo Srbije! Rhmz objavio upozorenje, evo do kada će padati kiša
Kurir pre 58 minutajoš 7 povezanih