Povezane vesti
Ambasada Rusije u BiH: Priča o kampovima u Republici Srpskoj razlog za nove nezakonite sankcije
Politika 25.10.2024
SARAJEVO – Priča o navodnim kampovima u Republici Srpskoj u kojima Rusi vrše obuku predstavlja pokušaj da se baci senka na Republiku Srpsku i da se stvori razlog za nove nezakonite sankcije, rečeno je Srni u ruskoj Ambasadi u BiH. Komentarišući… »
Ambasada Rusije navode o kampovima za obuku Moldavaca u BiH nazvala odvratnom provokacijom
Novi magazin 25.10.2024
Ambasada Rusije u BiH nazvala je "odvratnom provokacijom" navode da su u BiH, pod pokroviteljstvom Rusije, organizovane obuke Moldavaca za stvaranje nerada u toj državi. "Akcije Zapada u ovoj sferi je opisao predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin u… »
Dodik u Kazanju s Putinom, najavili otpor politici Zapada
N1 Info 25.10.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik sastao se s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u Kazanju, gde se održava samit BRIKS-a. Dvojica političara razgovarala su u četvrtak uveče i najavili jačanje saradnje uprkos pritiscima sa Zapada. U delu… »
Dodik razgovarao sa Putinom: Ruski lider i predsednik Srpske poslali važne poruke zajedništva iz Kazanja (video)
Večernje novosti 25.10.2024
RUSKI lider Vladimir Putin sastao se sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom na marginama Samita BRIKS-a u Kazanju. Foto: Printskrin/Jutjub/RTRS vijesti Putin je naveo da mu je drago što vidi Dodika u Kazanju. - Mi znamo sa kakvim teškoćama… »
Dodik sa Putinom: Republika Srpska bi želela da postane deo BRIKS-a
Vesti online 25.10.2024
Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom na marginama samita BRIKS u Kazanju. Putin je naveo da mu je drago što vidi Dodika u Kazanju. – Mi znamo sa kakvim teškoćama se suočavate i preko kakvih… »
Dodik sa Putinom: Srpska bi želela da bude uključena u neki format sa Briksom
RTS 25.10.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik sastao se sinoć sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Kazanju. Rekao mu je da bi Republika Srpska želela da bude uključena u neki format sa Briksom. Predsednik Republike Srpske je na sastanku sa ruskim… »
Dodik sa Putinom: Srpska bi želela da bude uključena u neki format sa Briksom
RTV 25.10.2024
KAZANJ - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik sastao se sinoć sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Kazanju i tom prilikom saopštio da bi Republika Srpska želela da bude uključena u neki format sa Briksom. "Velika zasluga je vaša što smo… »
Vesti dana »

(VIDEO) Ponovo radi tripl-dabl mašina iz Sombora: Oporavljeni Jokić izdominirao protiv Milvokija
Euronews pre 36 minutajoš 17 povezanih

Novak sinoć nije došao na red, zakazan novi termin četvrtfinala Majamija!
Sportske.net pre 41 minutajoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

Tri poruke iz prepiske na Signalu o napadu na Jemen – analiza i objašnjenje
Južne vesti pre 35 minutajoš 10 povezanih