Povezane vesti

Progovorio jedan od pomagača roditelja iz Srbije koji su oteli bebu u Parizu: Otkrio što su to uradili

Progovorio jedan od pomagača roditelja iz Srbije koji su oteli bebu u Parizu: Otkrio što su to uradili

Telegraf pre 28 dana
Preporučujemo. Jedan od muškaraca optuženih za otmicu Santjaga, prevremeno rođene bebe koju su roditelji poreklom iz Srbije oteli u Parizu, potvrdio je da je pomogao Kristini i Kevinu da napuste teritoriju Francuske sa detetom. Policija je 22. oktobra… »
"Zabrinut sam, nema vesti": Oglasio se brat Kristine iz Srbije koja je sa dečkom otela bebu iz bolnice u Francuskoj

"Zabrinut sam, nema vesti": Oglasio se brat Kristine iz Srbije koja je sa dečkom otela bebu iz bolnice u Francuskoj

Mondo pre 28 dana
Oglasio se brat žene iz Srbije koja je sa partnerom otela bebu iz bolnice u Francuskoj. Nakon što se majka Kristine N. iz Srbije, koja je sa partnerom Kevinom otela bebu iz bolnice u Francuskoj, obratila preko medija ćerki, sada se oglasio i njen brat… »
Oglasio se brat Kristine iz Srbije koja je u Francuskoj otela bebu! "Zabrinut sam, nije mi jasno..." Nastavljena potera, sve…

Oglasio se brat Kristine iz Srbije koja je u Francuskoj otela bebu! "Zabrinut sam, nije mi jasno..." Nastavljena potera, sve…

Kurir pre 28 dana
Nakon što se majka Kristine N. iz Srbije, koja je sa partnerom Kevinom otela bebu iz bolnice u Francuskoj, obratila preko medija ćerkisada se oglasio i njen brat. - Zabrinut sam za svog nećaka i takođe sam zabrinut za svoju sestru jer nemamo vesti -… »
"Zabrinut sam za bebu i sestru": Oglasio se brat Kristine iz Srbije koja je sa partnerom otela prevremeno rođenu bebu u…

"Zabrinut sam za bebu i sestru": Oglasio se brat Kristine iz Srbije koja je sa partnerom otela prevremeno rođenu bebu u…

Blic pre 28 dana
Nakon što se majka Kristine N. iz Srbije, koja je sa partnerom Kevinom otela bebu iz bolnice u Francuskoj, obratila preko medija ćerki, sada se oglasio i njen brat. - Zabrinut sam za svog nećaka i takođe sam zabrinut za svoju sestru, jer nemamo vesti… »
Oglasio se brat Kristine iz Srbije koja je sa partnerom otela bebu u Parizu: "Zabrinut sam, nije nam jasno..."

Oglasio se brat Kristine iz Srbije koja je sa partnerom otela bebu u Parizu: "Zabrinut sam, nije nam jasno..."

Telegraf pre 28 dana
Preporučujemo. Nakon što se majka Kristine N. iz Srbije, koja je sa partnerom Kevinom otela bebu iz bolnice u Francuskoj, obratila se preko medija ćerki sada se oglasio i njen brat. "Zabrinut sam za svog nećaka i takođe sam zabrinuo za svoju sestru… »

Vesti dana »