Povezane vesti
Progovorio jedan od pomagača roditelja iz Srbije koji su oteli bebu u Parizu: Otkrio što su to uradili
Telegraf 25.10.2024
Preporučujemo. Jedan od muškaraca optuženih za otmicu Santjaga, prevremeno rođene bebe koju su roditelji poreklom iz Srbije oteli u Parizu, potvrdio je da je pomogao Kristini i Kevinu da napuste teritoriju Francuske sa detetom. Policija je 22. oktobra… »
Oglasio se brat Kristine iz Srbije koja je u Francuskoj otela bebu! "Zabrinut sam, nije mi jasno..." Nastavljena potera, sve…
Kurir 25.10.2024
Nakon što se majka Kristine N. iz Srbije, koja je sa partnerom Kevinom otela bebu iz bolnice u Francuskoj, obratila preko medija ćerkisada se oglasio i njen brat. - Zabrinut sam za svog nećaka i takođe sam zabrinut za svoju sestru jer nemamo vesti -… »
Oglasio se brat Kristine iz Srbije koja je sa partnerom otela bebu u Parizu: "Zabrinut sam, nije nam jasno..."
Telegraf 25.10.2024
Preporučujemo. Nakon što se majka Kristine N. iz Srbije, koja je sa partnerom Kevinom otela bebu iz bolnice u Francuskoj, obratila se preko medija ćerki sada se oglasio i njen brat. "Zabrinut sam za svog nećaka i takođe sam zabrinuo za svoju sestru jer… »
Vesti dana »
U svakoj šali malo šale Medvedev: Stanovnici Grenlanda mogli bi da glasaju za pridruživanje Rusiji
Dnevnik pre 1 satjoš 31 povezana
Đedović Handanović: Od ponoći kreće nafta iz JANAF-a ka rafineriji u Pančevu
RTS pre 6 satijoš 34 povezane
Stevanović zagrmeo: „Srpski vaterpolo zaslužuje mnogo više!“
Hot sport pre 31 minutajoš 57 povezanih
Godišnja stopa inflacije u Srbiji 2,7 odsto: Najviše poskupeli novine, nakit i satovi, dok je povrće pojeftinilo
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 30 povezanih
AMSS: Slabe snežne padavine u planinskim predelima, led često prekriven snegom
N1 Info pre 4 satijoš 36 povezanih