Povezane vesti
Bivšoj devojci Bogdana srejovića manijak spržio lice kiselinom: Vladana jedva izvukla živu glavu - spaljena kosa, oštećen…
Kurir pre 31 dana
Bogdan Srejović nedavno je stao na ludi kamen sa misicom Jovanom Ljubisavljević, a malo ko zna da je njegova bivša devojka Vladana Radosavljević svojevremeno preživela je pravu dramu. Naime, nju je krajem 2016. godine nepoznata osoba napala kod njene… »
Bivšoj devojci Bogdana Srejovića manijak spržio lice kiselinom u centru Beograda: Vladana jedva izvukla živu glavu: "Ja sam…
Blic pre 31 dana
Bogdan Srejović nedavno je stao na ludi kamen sa misicom Jovanom Ljubisavljević, a malo ko zna da je njegova bivša devojka Vladana Radosavljević svojevremeno preživela je pravu dramu. Naime, nju je krajem 2016. godine nepoznata osoba napala kod njene… »
Vesti dana »
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
"Nije bilo lako, ovo je šok za mene": Ministar zdravlja Hrvatske pušten iz zatvora nakon što je uhapšen zbog mita: Evo šta je rekao po izlasku
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Trajala 2 nedelje: Obuka kadeta na samohodnim artiljerijskim sistemima
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana