Povezane vesti
Emocionalno prejedanje: „Začaran krug pun krivice”
BBC News 25.10.2024
Ovaj psihološki poremećaj dovodi osobu u situaciju da stres i uznemirenost smiruje čestim obrocima. Zbog napetosti i uznemirenosti, Marija* često u pola noći odlazi do kuhinje da bi pronašla utehu u hrani. „Kad otvorim frižider, a nisam gladna, znam da… »
Danas 25.10.2024
Zbog napetosti i uznemirenosti, Marija* često u pola noći odlazi do kuhinje da bi pronašla utehu u hrani. „Kad otvorim frižider, a nisam gladna, znam da sam ponovo u problemu”, počinje priču 26-godišnja kozmetičarka iz Kraljeva. U svetu u kom je ideja… »
Radio 021 25.10.2024
Ovaj psihološki poremećaj dovodi osobu u situaciju da stres i uznemirenost smiruje čestim obrocima. Getty Images Zbog napetosti i uznemirenosti, Marija* često u pola noći odlazi do kuhinje da bi pronašla utehu u hrani. „Kad otvorim frižider, a nisam… »
Vesti dana »
Počela prijava nelegalnih objekata u Prijepolju: veliki odziv građana već prvog dana
PP media pre 43 minutajoš 44 povezane
(Video) Razbuktao se rat, već ima mrtvih! Borbeni avioni gađaju, pakao počeo u zoru: Odjekuju eksplozije, u toku masovna evakuacija
Blic pre 49 minutajoš 30 povezanih
Jokić ruši tuđe, Dončić njegove rekorde: Luka predvodio Lejkerse do nove pobede, pa prestigao Nikolu u jednoj stvari!
Hot sport pre 1 satjoš 32 povezane
Mijušković: Poremećaji zbog eventualnih sankcija NBS mogu se na vreme sprečiti
RTV pre 1 satjoš 21 povezana