Povezane vesti
Emocionalno prejedanje: „Začaran krug pun krivice”
BBC News 25.10.2024
Ovaj psihološki poremećaj dovodi osobu u situaciju da stres i uznemirenost smiruje čestim obrocima. Zbog napetosti i uznemirenosti, Marija* često u pola noći odlazi do kuhinje da bi pronašla utehu u hrani. „Kad otvorim frižider, a nisam gladna, znam da… »
Danas 25.10.2024
Zbog napetosti i uznemirenosti, Marija* često u pola noći odlazi do kuhinje da bi pronašla utehu u hrani. „Kad otvorim frižider, a nisam gladna, znam da sam ponovo u problemu”, počinje priču 26-godišnja kozmetičarka iz Kraljeva. U svetu u kom je ideja… »
Radio 021 25.10.2024
Ovaj psihološki poremećaj dovodi osobu u situaciju da stres i uznemirenost smiruje čestim obrocima. Getty Images Zbog napetosti i uznemirenosti, Marija* često u pola noći odlazi do kuhinje da bi pronašla utehu u hrani. „Kad otvorim frižider, a nisam… »
Vesti dana »

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Zorana Grgića: Automobilom preprečio put hrvatskom političaru, pa ga izrešetao: On i žrtva ceo dan bili zajedno
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

Ispred prostorija SNS-a na Voždovcu građani (VIDEO): Doneli mrtvački kovčeg i ubacili fantomku, sendvič, lažnu diplomu …
Danas pre 2 satajoš 2 povezane