Povezane vesti
Kako je Zlata Petrović rešila problem sa kilažom: „Prvih 15 dana mi je bilo teško, htela sam zidove da pojedem“
Nova 25.10.2024
: Pevačica Zlata Petrović jednom prilikom je otkrila da je problem sa viškom kilograma rešila uz pomoć autofagije. Kako je objasnila Zlata tada, tajna je u tome da osam sati u toku dana sme da jede, dok narednih 16 ne sme ništa da okusi. „Otkad sam na… »
''Htela sam zidove da pojedem'' Zlata Petrović o mukotrpnoj borbi, pevačica otkrila kako je pobedila sebe
Kurir 25.10.2024
Zlata Petrović jednom prilikom je otkrila da je problem sa kilažom rešila uz pomoć autofagije. Kako je objasnila Zlata tada, tajna je u tome da osam sati u toku dana sme da jede, dok narednih 16 ne sme ništa da okusi. "Otkad sam na autofagiji, smršala… »
Vesti dana »
Ministarka energetike se sastala sa srpskim članovima Odbora direktora NIS-a: Imamo 350.000 tona sirove nafte u rezervi
Danas pre 5 minutajoš 59 povezanih
Mala matura u Nišu protekla bez problema, preliminarni rezultati 19. juna, konačni 22. juna
Glas juga pre 1 satjoš 47 povezanih
Ministar pravde: Nismo ignorisali preporuke Venecijanske komisije, dve traže određeno vreme
N1 Info pre 2 satajoš 28 povezanih
Novi rekordi čarobnjaka Mesija: Het-trik Alžiru za istoriju na šestom Mundijalu
BBC News pre 3 satajoš 103 povezane
UŽIVO: Partizan i Železničar čekaju rivale, počinje izvlačenje
Sport klub pre 25 minutajoš 50 povezanih