Povezane vesti
Jovani dečko priredio iznenađenje života pa joj zabranio da o tome priča: Tako nešto nikad nije dobila, a mora da ćuti
Mondo 25.10.2024
Dragan se potrudio da joj ovaj rođendan bude drugačiji od drugih. Popularna voditeljka Jovana Jeremić, danas puni 34 godine, a upravo joj je njen partner Dragan Stanković prvi iznenadio, i to u ponoć. Sudeći po reakcijama, nju je sačekalo iznenađenje… »
Rođendansko iznenađenje za jovanu Jeremić! Dragan joj priredio spektakl, ali zabranio da javno progovori o tome: "Ispoštovaću…
Kurir 25.10.2024
Voditeljka Jovana Jeremić, danas puni 34 godine, a ona je u ponoć dočekala svoj rođendan i to u zagrljaju partnera Dragana Stankovića. - Jeste me Dragan iznenadio, baš me iznenadio. Nažalost neću moći da vam kažem šta mi je kupio, to je naš dogovor. To… »
Veliko slavlje u domu Jovane Jeremić: Dragan joj napravio posebno iznenađenje, a zabranio joj da javno kaže o čemu je reč…
Blic 25.10.2024
Voditeljka Jovana Jeremić, danas puni 34 godine, a ona je u ponoć dočekala svoj rođendan i to u zagrljaju partnera Dragana Stankovića. - Jeste me Dragan iznenadio, baš me iznenadio. Nažalost neću moći da vam kažem šta mi je kupio, to je naš dogovor. To… »
Vesti dana »

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa padom temperatura i lokalnim pljuskovima
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 24 povezane

Rojters objavio detalje Putinove ponude za kraj rata: Neki zahtevi bi predstavljali ogromne izazove za Kijev
Euronews pre 23 minutajoš 45 povezanih

Dačić: Jedan policajac povređen, 18 demonstranata uhapšeno u sinoćnim neredima
Vesti online pre 2 satajoš 12 povezanih