Povezane vesti
Jovani dečko priredio iznenađenje života pa joj zabranio da o tome priča: Tako nešto nikad nije dobila, a mora da ćuti
Mondo 25.10.2024
Dragan se potrudio da joj ovaj rođendan bude drugačiji od drugih. Popularna voditeljka Jovana Jeremić, danas puni 34 godine, a upravo joj je njen partner Dragan Stanković prvi iznenadio, i to u ponoć. Sudeći po reakcijama, nju je sačekalo iznenađenje… »
Rođendansko iznenađenje za jovanu Jeremić! Dragan joj priredio spektakl, ali zabranio da javno progovori o tome: "Ispoštovaću…
Kurir 25.10.2024
Voditeljka Jovana Jeremić, danas puni 34 godine, a ona je u ponoć dočekala svoj rođendan i to u zagrljaju partnera Dragana Stankovića. - Jeste me Dragan iznenadio, baš me iznenadio. Nažalost neću moći da vam kažem šta mi je kupio, to je naš dogovor. To… »
Veliko slavlje u domu Jovane Jeremić: Dragan joj napravio posebno iznenađenje, a zabranio joj da javno kaže o čemu je reč…
Blic 25.10.2024
Voditeljka Jovana Jeremić, danas puni 34 godine, a ona je u ponoć dočekala svoj rođendan i to u zagrljaju partnera Dragana Stankovića. - Jeste me Dragan iznenadio, baš me iznenadio. Nažalost neću moći da vam kažem šta mi je kupio, to je naš dogovor. To… »
Vesti dana »

Uhapšen osumnjičeni za napad na službeno lice ispred Filozofskog u Novom Sadu
Nedeljnik pre 53 minutajoš 38 povezanih

"Gurali su, udarali i napadali policajce": Dačić o incidentu na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu: "Policija je došla na poziv dekana"
Blic pre 1 satjoš 31 povezana

(Mape) lovac na superćelije otkriva gde stižu nepogode: Beograd moguća meta, evo gde će još pasti puno kiše
Blic pre 28 minutajoš 40 povezanih

Milan Gurović pred evrobasket: „Ovo je za nas zicer“ „orlovi“ lete po zlato: Autsajder sa Baltika prva prepreka za Srbiju!
Hot sport pre 18 minutajoš 39 povezanih