Povezane vesti
Osnovano Udruženje pacijenata za borbu protiv karcinomima urogenitalne regije
Nova 25.10.2024
: Oboleli od najtežih bolesti važnu podršku i oslonac imaju i u ljudima sličnog iskustva. Nedavno je osnovano udruženja obolelih od raka urogenitalnog trakta, od kojeg svake godine oboli više od šest hiljada ljudi. U saradji sa lekarima pokušavaju… »
Svake sekunde u svetu četiri žene dobiju dijagnozu raka dojke
Subotica.com 25.10.2024
Rak dojke je vodeća maligna bolest kod žena svuda u svetu – svake sekunde ovu dijagnozu dobiju četiri žene, godišnje čak 2,2 miliona žena. U Srbiji se svake godine otkrije više od 4.000 novih slučajeva raka dojke, dok nažalost, 1700 žena… »
Osnovano udruženje pacijenata za borbu protiv karcinoma mokraćne bešike, prostate, testisa i bubrega URO TAKT
Telegraf 25.10.2024
Preporučujemo. Više od 6.000 ljudi u Srbiji svake godine oboli od raka mokraćne bešike, prostate, bubrega i testisa, dok nažalost oko 2.500 pacijenata premine od posledica kancera urogenitalne regije. Kako bi se promenila ova sumorna i alarmantna… »
Vesti dana »

Jokić po povratku: Osećaj da je najviše što sam ikada propustio
Sport klub pre 2 satajoš 17 povezanih

Da li je Đoković oštećen zbog novog pravila? Javio se bivši Federerov trener, jedno ni njemu nije jasno
Mondo pre 47 minutajoš 13 povezanih

Kišovito vreme širom Srbije, lokalni pljuskovi uz moguću grmljavinu
Glas juga pre 47 minutajoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

Tri poruke iz prepiske na Signalu o napadu na Jemen – analiza i objašnjenje
Južne vesti pre 35 minutajoš 10 povezanih