Povezane vesti
Odloženo suđenje bivšem predsedniku opštine Palilula Aleksandru Jovičiću
Blic 25.10.2024
U Višem sudu u Beogradu danas je za 9. decembar odloženo suđenje bivšem predsedniku opštine Palilula Aleksandru Jovičiću i njegovim saradnicima, optuženima za krivična dela trgovina uticajem u saizvršilaštvu. Suđenje je odloženo zbog izostanka branilaca… »
Odloženo suđenje bivšem predsedniku opštine Palilula Aleksandru Jovičiću
Euronews 25.10.2024
U Višem sudu u Beogradu danas je za 9. decembar odloženo suđenje bivšem predsedniku opštine Palilula Aleksandru Jovičiću i njegovim saradnicima, optuženima za krivična dela trgovina uticajem u saizvršilaštvu. Suđenje je odloženo zbog izostanka branilaca… »
Odloženo suđenje Aleksandru Jovičiću
RTV 25.10.2024
BEOGRAD - U Višem sudu u Beogradu danas je za 9. decembar odloženo suđenje bivšem predsedniku opštine Palilula Aleksandru Jovičiću i njegovim saradnicima, optuženima za krivična dela trgovina uticajem u saizvršilaštvu. Suđenje je odloženo zbog izostanka… »
Odloženo suđenje Aleksandru Jovičiću, bivši predsednik opštine Palilula
NIN 25.10.2024
U Višem sudu u Beogradu je za 9. decembar odloženo suđenje bivšem predsedniku opštine Palilula Aleksandru Jovičiću i njegovim saradnicima, optuženima za krivična dela trgovina uticajem u saizvršilaštvu. Suđenje je odloženo zbog izostanka branilaca… »
Jovičiću odloženo suđenje
Telegraf 25.10.2024
Odloženo suđenje Jovičiću. U Višem sudu u Beogradu danas je za 9. decembar odloženo suđenje bivšem predsedniku opštine Palilula Aleksandru Jovičiću i njegovim saradnicima, optuženima za krivična dela trgovina uticajem u saizvršilaštvu. Suđenje je… »
Vesti dana »

Dodik: Mandat mi je dao narod i on će na referendumu odlučiti o meni
RTS pre 14 minutajoš 43 povezane

Kruševac: Otkriveno oko 40 tona neoznačenog i potencijalno opasnog pilećeg mesa
Pressek pre 4 satijoš 27 povezanih

CiK BiH oduzeo mandat Dodiku, on poručio: O mojoj sudbini odlučivaće narod na referendumu
RTV pre 9 minutajoš 104 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane