Povezane vesti
Ja sam dete Beograda, živela sam brzo i izlazila vikendom: Jedna stvar je presudila da se zamonašim s 23 godine
Kurir 25.10.2024
Mati Ekaterina Komnenić, monahinja manastira Oreškovica, imala je 23 godine kada je odlučila da promeni svoj život i zamonaši se. Živela je u Beogradu, išla na posao, a vikende je provodila sa prijateljima, međutim u jednom trenutku je bila na… »
Kako sam odlučila da se zamonašim? Ja sam dete grada Beograda, znam da vas zanima kako sam živela
Mondo 25.10.2024
Mati Ekaterina Komnenić, monahinja manastira Oreškovica, otkriva kako je odlučila da se zamonaši. Mati Ekaterina Komnenić, monahinja manastira Oreškovica, imala je 23 godine kada je odlučila da se zamonaši. Pre toga je živela u Beogradu, imala posao, a… »
Vesti dana »

Pobednik farme je Kristijan Golubović! Osvojio glavnu nagradu, Peca zauzeo drugo mesto
Alo pre 3 satajoš 7 povezanih

Vremenska prognoza za 15. jun: U Srbiji danas sveže jutro, tokom dana sunčano i toplo
Beta pre 4 satijoš 1 povezana

Vojna Parada u Americi: Trampovo "demonstriranje moći" u senci masovnih protesta širom zemlje: Policija na konjima jurišala na okupljene i tukla ih palicama (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

Đurđević Stamenkovski: Košare najvažnija lekcija iz patriotskog vaspitanja
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Sferopulos ljut posle poraza od Spartaka: Imamo još jednu šansu, nema izgovora za neuspeh
Danas pre 5 satijoš 1 povezana