Повезане вести

Милојевић: Спартак је компактна екипа која може у сваком тренутку да направи проблем

Милојевић: Спартак је компактна екипа која може у сваком тренутку да направи проблем

Политика 25.10.2024
Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је Спартак компактна екипа која може у сваком тренутку да направи проблем и истакао да се суочава са изузетно тешком кадровском ситуацијом због великог броја повреда. У… »
О повреди Олањинке - Владан: Највећи утисак утакмице ми је био што га нисам извео раније из игре

О повреди Олањинке - Владан: Највећи утисак утакмице ми је био што га нисам извео раније из игре

Спортски журнал 25.10.2024
Желео је да настави на полувремену после гажења иако је имао отеклину на нози. Тај оток је извршио компресију на тетиву, која је пукла. Тренер Црвене звезде Владан Милојевић причао је о повредама играча и дужем изостанку Питера… »
Владан Милојевић: Ситуација је тешка, имамо много повреда

Владан Милојевић: Ситуација је тешка, имамо много повреда

Данас 25.10.2024
Тренер ФК Црвена звезда Владан Милојевић се у најави утакмице са Спартаком у Суперлиги осврнуо још једном на гостовање Монаку у Лиги шампиона. Црвено-бели су у трећем колу поражени од представника Француске 5:1, а Милојевић је… »
Милојевић: Имамо велики број повреда, али осећамо енергију навијача

Милојевић: Имамо велики број повреда, али осећамо енергију навијача

Спортски журнал 25.10.2024
Спартак игра врло компактно. Не одустају да играју свих 90 минута, увек се боре. Динамична су и компактна екипа, која може у сваком тренутку да направи проблем. У 13. колу Супер лиге Црвена звезда гостује Спартаку на ”Градском… »
Милојевић: "Ужасна повреда - имао је отеклину, нисам га извео"

Милојевић: "Ужасна повреда - имао је отеклину, нисам га извео"

Б92 25.10.2024
Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је Спартак компактна екипа која може у сваком тренутку да направи проблем, пред меч против Суботичана. Он је додао да се његов тим суочава са изузетно тешком кадровском… »
"Црвена звезда не сме тако, мора намазаније": Милојевић признао да је погрешио са Олајинком!

"Црвена звезда не сме тако, мора намазаније": Милојевић признао да је погрешио са Олајинком!

Мондо 25.10.2024
Владан Милојевић је пред меч са Спартаком одговарао на питања медија. После гостовања у Монаку и убедљивог пораза фудбалери Црвене звезде враћају се суперлигашким обавезама. У суботу од 18 часова гостоваће Спартаку у Суботици… »
Милојевић забринут: Тешка је ситуација пред Спартак - Звезда

Милојевић забринут: Тешка је ситуација пред Спартак - Звезда

Вечерње новости 25.10.2024
Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је Спартак компактна екипа која може у сваком тренутку да направи проблем и истакао да се суочава са изузетно тешком кадровском ситуацијом због великог броја повреда… »
Милојевић о дебаклу против Монака: "Знам да навијачима Звезде није лако и да очекују више од нас"

Милојевић о дебаклу против Монака: "Знам да навијачима Звезде није лако и да очекују више од нас"

Телеграф 25.10.2024
Препоручујемо. Тренер Црвене звезде Владан Милојевић одговарао је на питања новинара пред меч против Спартака, где црвено-бели гостују у Суботици у суботу од 18 часова. Милојевић је најпре анализирао тежак пораз од Монака од 5:1… »
Владан Милојевић забринут: „Тешка је ситуација!“

Владан Милојевић забринут: „Тешка је ситуација!“

Хот спорт 25.10.2024
У оквиру 13. кола Суперлиге Србије – Црвена звезда ће гостовати Спартаку на ”Градском стадиону” у Суботици. Шеф стручног штаба Црвене звезде – Владан Милојевић је изнео очекивања пред наредну утакмицу у домаћем првенству, која… »
Милојевић: Знам да навијачи очекују више од нас

Милојевић: Знам да навијачи очекују више од нас

Спорт клуб 25.10.2024
После дебакла у Монте Карлу од Монака (1:5), Црвена звезда се враћа на домаћу сцену и чека је у суботу (18.00) дуел са Спартаком у Суботици. Осврнуо се уочи дуела са „голубовима“ Милојевић на утакмицу у Монте Карлу: „Други… »

Вести дана »