Povezane vesti
Francuski ministar predlaže zabranu mobilnih telefona u školama i na fakultetima
Politika 25.10.2024
PARIZ, - Ministar bez portfelja u Vladi Francuske zadužen za akademski uspeh Aleksandar Portije, izjavio je danas da želi da se najkasnije do početka školske 2025. godine uvede "digitalna pauza", odnosno potpuna zabrana korišćenja mobilnih telefona u… »
Francuska hoće da uvede potpunu zabranu upotrebe mobilnih telefona u školama do 2025.
Vesti online 25.10.2024
Francuska vlada saopštila je danas da planira najkasnije do početka nastave 2025. da uvede opštu zabranu upotrebe mobilnih telefona u školama. „Mislim da postoji hitnost na nacionalnom nivou. Govorimo i o zdravlju naših mladih, to je misija u kojoj… »
Francuska hoće da uvede potpunu zabranu upotrebe mobilnih telefona u školama do 2025.
Danas 25.10.2024
Francuska vlada saopštila je danas da planira najkasnije do početka nastave 2025. da uvede opštu zabranu upotrebe mobilnih telefona u školama. „Mislim da postoji hitnost na nacionalnom nivou. Govorimo i o zdravlju naših mladih, to je misija u kojoj… »
N1 Info 25.10.2024
Francuska hoće da uvede potpunu zabranu upotrebe mobilnih telefona u školama
NIN 25.10.2024
Francuska vlada saopštila je danas da planira najkasnije do početka nastave 2025. da uvede opštu zabranu upotrebe mobilnih telefona u školama. "Mislim da postoji hitnost na nacionalnom nivou. Govorimo i o zdravlju naših mladih, to je misija u kojoj… »
Novi magazin 25.10.2024
Francuska vlada saopštila je danas da planira najkasnije do početka nastave 2025. da uvede opštu zabranu upotrebe mobilnih telefona u školama. "Mislim da postoji hitnost na nacionalnom nivou. Govorimo i o zdravlju naših mladih, to je misija u kojoj… »
Vesti dana »
Vučić: Nikad nisam lagao, sledeća godina možda najbolja u našoj istoriji - izbori u maju ili decembru
N1 Info pre 1 satjoš 42 povezane
Vučić: Selakovića ne gone zbog lopovluka, kriminala, korupcije, već zbog politike
Beta pre 35 minutajoš 43 povezane
NBS i ekonomisti o platnom prometu i stabilnosti finansijskog sistema u vezi sa NIS-om i mogućem preuzimanju državnog udela
Naslovi.ai pre 2 satajoš 32 povezane
Ostoja posebno na udaru: Navijači besni na igrače Partizana, zvižduci i kletve odzvanjaju Arenom!
Hot sport pre 20 minutajoš 77 povezanih
Izrael učestvuje na Evroviziji - Slovenija, Španija, Holandija i Irska bojkotuju
BBC News pre 2 satajoš 25 povezanih