Povezane vesti
"Prihvatiću ponudu" Jovana Jeremić otkriva da li posle Amerike napušta Pink: "Ljudi ne shvataju da mi se menja život, za…
Kurir 25.10.2024
Voditeljka Jovana Jeremić, danas, 25. oktobra, slavi 34. rođendan. Kada su u pitanju želje i ciljevi, ona je sebi za svoj 34. postavila jasan, koji će uskoro i ostvariti. Ističe da jedva čeka odlazak u Ameriku, što će joj otvoriti mnoga vrata i pomoći… »
"Prihvatiću ponudu": Jovana Jeremić otkriva da li posle Amerike napušta Pink: "Ljudi ne shvataju da mi se menja život ovim…
Blic 25.10.2024
Voditeljka Jovana Jeremić, danas, 25. oktobra, slavi 34. rođendan. Kada su u pitanju želje i ciljevi, ona je sebi za svoj 34. postavila jasan, koji će uskoro i ostvariti. Ističe da jedva čeka odlazak u Ameriku, što će joj otvoriti mnoga vrata i pomoći… »
Vesti dana »
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 28 povezanih
Vučić opet preti Rusima zbog NIS: Mi ćemo morati da delujemo kao država... Ako se desi, to će biti za 37 dana
Pravda pre 7 minutajoš 24 povezane
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih
Tramp: Zelenski da se sabere i prihvati stvari, izbori u Ukrajini treba da se održe
RTV pre 41 minutajoš 20 povezanih