Povezane vesti
Vučić: Evropski put i zalaganje za evropsku Srbiju od ključnog značaja za napredak zemlje
Radio sto plus 25.10.2024
Vučić je posle sastanka s predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen u Beogradu, rekao da dok bude na funkciji predsednika države, Srbija neće menjati glavne ciljeve spoljne i unutrašnje politike. “To znači da je naš evropski put i naše… »
Vučić: Srbija će dati sve od sebe da ubrza svoj evropski put
RTK 25.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Srbija dati sve od sebe da ubrza svoj evropski put i da uradi sve što može u sladu sa neophodnim reformama koje mora da izvrši. „Ja sam rekao, Ursuli (predsednica EK Fon der Lajen), verovatno sam… »
Vučić: Srbija će dati sve od sebe da ubrza svoj evropski put
IndeksOnline 25.10.2024
BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Srbija dati sve od sebe da ubrza svoj evropski put i da uradi sve što može u sladu sa neophodnim reformama koje mora da izvrši. “Ja sam rekao, Ursuli (predsednica EK Fon der Lajen)… »
Vesti dana »
Jutarnja magla i slab mraz, tokom dana sunčano, najviša dnevna temperatura 16 stepeni
RTS pre 57 minutajoš 4 povezane
Šezdeset treći dan sankcija! Tri moguća scenarija za NIS: "Srbija bi platila ruski deo vlasništva"
Blic pre 57 minutajoš 1 povezana
Svečano uručenje Nobelovih nagrada – visoke zvanice, meni u tajnosti do početka banketa
RTS pre 57 minutajoš 1 povezana
Bez vode u Beogradu: Ovaj deo grada danas će biti bez vode čitav dan, od 8 ujutru pa do 22 časa
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane