Povezane vesti
Vučić: Evropski put i zalaganje za evropsku Srbiju od ključnog značaja za napredak zemlje
Radio sto plus 25.10.2024
Vučić je posle sastanka s predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen u Beogradu, rekao da dok bude na funkciji predsednika države, Srbija neće menjati glavne ciljeve spoljne i unutrašnje politike. “To znači da je naš evropski put i… »
Vučić: Srbija će dati sve od sebe da ubrza svoj evropski put
RTK 25.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Srbija dati sve od sebe da ubrza svoj evropski put i da uradi sve što može u sladu sa neophodnim reformama koje mora da izvrši. „Ja sam rekao, Ursuli (predsednica EK Fon der Lajen)… »
Vučić: Srbija će dati sve od sebe da ubrza svoj evropski put
IndeksOnline 25.10.2024
BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Srbija dati sve od sebe da ubrza svoj evropski put i da uradi sve što može u sladu sa neophodnim reformama koje mora da izvrši. “Ja sam rekao, Ursuli (predsednica EK Fon der… »
Vesti dana »
Počelo primirje između Izraela i Hezbolaha, stanovnici južnog Libana upozoreni da se ne vraćaju domovima
Slobodna Evropa pre 20 minutajoš 23 povezane
UKRAJINSKA KRIZA: Kijev istražuje kvar na granatama za minobacače; Pentagon: 12.000 severnokorejskih vojnika u blizini Ukrajine
RTV pre 3 minutajoš 8 povezanih
Da li Trampove najave uvođenja carina znače novi inflatorni šok za svet, pa i Srbiju?
Danas pre 20 minutajoš 3 povezane