Povezane vesti
Najmanje 75 ljudi u 13 američkih država zarazilo se ešerihijom koli u Mekdonaldsu
Euronews 25.10.2024
Najmanje 75 ljudi u 13 američkih saveznih država zarazilo se ešerihijom koli nakon što su jeli Mekdonaldsov hamburger poznat pod nazivom "Kvarter Paunder" (Quarter Pounder), saopštile su danas zdravstvene vlasti. Centri za kontrolu i prevenciju… »
Raste broj otrovanih hranom u restoranima Mekdonalds u SAD
N1 Info 25.10.2024
Epidemija trovanja hranom povezana sa Mekdonaldsovim hamburgerom "Quarter Pounder" se proširila i broj obolelih porastao je na najmanje 75 u 13 saveznih država SAD. Centri za kontrolu i prevenciju bolesti saopštili su danas da su najmanje 22 osobe… »
Opasna zaraza vreba u Mekdonaldsu: Raste broj zaraženih, ima i mrtvih
B92 25.10.2024
Najmanje 75 ljudi u 13 američkih saveznih država zarazilo se ešerihijom koli nakon što su jeli Mekdonaldsov hamburger poznat pod nazivom "Kvarter Paunder" (Quarter Pounder), saopštile su danas zdravstvene vlasti. Centri za kontrolu i prevenciju… »
Raste broj otrovanih u Mekdonalds restoranima u Americi
Glas Amerike 25.10.2024
Epidemija trovanja hranom povezana sa Mekdonaldsovim hamburgerom "Quarter Pounder" se proširila, a broj obolelih porastao je na najmanje 75 u 13 država. Centri za kontrolu i prevenciju bolesti saopštili su u petak da su najmanje 22 osobe… »
Vesti dana »

Jokić po povratku: Osećaj da je najviše što sam ikada propustio
Sport klub pre 2 satajoš 17 povezanih

Da li je Đoković oštećen zbog novog pravila? Javio se bivši Federerov trener, jedno ni njemu nije jasno
Mondo pre 49 minutajoš 13 povezanih

Kišovito vreme širom Srbije, lokalni pljuskovi uz moguću grmljavinu
Glas juga pre 49 minutajoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane