Povezane vesti
Kija o braku sa Slobom i vezama sa drugima: "Gore je kad vas prevari sa istim polom, ne pitajte me kako znam"
Mondo 25.10.2024
Nekadašnja rijaliti učesnica ne krije da je imala jako turbulentne odnose. Nekadašnja pobednica "Zadruge" i voditeljka Kija Kockar je nakon razvoda od pevača Slobe Radanovića povezivana sa više muškaraca, no o svojim odnosima do sada je mudro… »
"Gore je kad vas prevari sa istim polom, verujte mi..." Kija Kockar o šok detaljima iz braka sa Slobom: Preklinjala sam ga...
Kurir 25.10.2024
Nekadašnja pobednica "Zadruge" i voditeljka Kija Kockar i pevač SlobaRadanović razveli su se pre šest godina, a o njihovom odnosu se često priča u javnosti. Kija je posle braka sa Slobom povezivana sa više muškaraca, dok je nedavno priznala da je… »
"Ne pitajte me kako to znam": Kija Kockar progovorila o varanju, a evo šta je morala da preklinje bivšeg muža Slobu…
Blic 25.10.2024
Nekadašnja pobednica "Zadruge" i voditeljka Kija Kockar i pevač Sloba Radanović razveli su se pre šest godina, a o njihovom odnosu se često priča u javnosti. Kija je posle braka sa Slobom povezivana sa više muškaraca, dok je nedavno priznala da je… »
Vesti dana »
Vlada Srbije u subotu odlučuje o proglašenju dana žalosti zbog tragedije na Cetinju
In medija pre 6 satijoš 35 povezanih
Prosvetari odgovaraju Vučeviću: Da li hoćete da se naljutimo i da polugodište ne počne na vreme?
Radio 021 pre 1 satjoš 28 povezanih
Vučelić, glavni urednik Novosti: Isključen iz PEN kluba, Belivuk i SNS pozadina u Partizanu
Novi magazin pre 1 satjoš 20 povezanih