Povezane vesti
Kija o braku sa Slobom i vezama sa drugima: "Gore je kad vas prevari sa istim polom, ne pitajte me kako znam"
Mondo 25.10.2024
Nekadašnja rijaliti učesnica ne krije da je imala jako turbulentne odnose. Nekadašnja pobednica "Zadruge" i voditeljka Kija Kockar je nakon razvoda od pevača Slobe Radanovića povezivana sa više muškaraca, no o svojim odnosima do sada je mudro ćutala… »
"Gore je kad vas prevari sa istim polom, verujte mi..." Kija Kockar o šok detaljima iz braka sa Slobom: Preklinjala sam ga...
Kurir 25.10.2024
Nekadašnja pobednica "Zadruge" i voditeljka Kija Kockar i pevač SlobaRadanović razveli su se pre šest godina, a o njihovom odnosu se često priča u javnosti. Kija je posle braka sa Slobom povezivana sa više muškaraca, dok je nedavno priznala da je srećna… »
Vesti dana »
Ministarka Mesarović: Stanje sa strujom večeras stabilnije, mnogo bolje nego prethodnih dana, 8.869 potrošača bez napajanja. Svaki građanin je važan, radi se danonoćno.
Dnevnik pre 1 satjoš 49 povezanih
Remi rukometaša Srbije sa Poljskom u drugoj pripremi za EP: Raduju golovi Damjanovića
Dnevnik pre 48 minutajoš 28 povezanih
Normalizovano snabdevanje strujom u Valjevu, bolje i u Osečini: Bez napajanja još 2 sela kod Pecke, Carina i Konjuša
Kurir pre 33 minutajoš 53 povezane
Iran proglasio trodnevnu nacionalnu žalost zbog poginulih u protestima
Politika pre 1 satjoš 35 povezanih