Повезане вести

Сергеј ипак неће да се разведе: "Ко мене шиша што сам хтео млађу жену? Сад дупла с**ња пеглам"

Сергеј ипак неће да се разведе: "Ко мене шиша што сам хтео млађу жену? Сад дупла с**ња пеглам"

Мондо 25.10.2024
Након целокупног хаоса, глумац је ипак решен да све лоше остави иза себе. Домаћу јавност је пре два дана изенадила информација да је прослављени глумац пријавио своју супругу Исидору за насиље, нарочито јер су недавно по други… »
Помирење! Сергеј ипак неће развод од Исидоре: Могао сам да се оженим којом сам хтео, али њу волим

Помирење! Сергеј ипак неће развод од Исидоре: Могао сам да се оженим којом сам хтео, али њу волим

Курир 25.10.2024
Прашина која се подигла након што је Сергеј Трифуновић пријавио супругу Исидору Мијановић полицији још увек се не спушта. Како сазнајемо, глумац на све начине покушава да реши проблем са својом женом, а од позива пријатеља… »
Сергеј Трифуновић не жели развод, глумац повукао нови потез: Ево шта је учинио за супругу након инцидента?!

Сергеј Трифуновић не жели развод, глумац повукао нови потез: Ево шта је учинио за супругу након инцидента?!

Телеграф 25.10.2024
Препоручујемо. Прашина која се подигла након што је Сергеј Трифуновић пријавио супругу Исидору Мијановић полицији још увек се не спушта. Како се наводи, глумац на све начине покушава да реши проблем са својом женом, а од позива… »

Вести дана »