Povezane vesti
Putin se zaneo, postavio 2 uslova za gas preko Ukrajine: Vreme curi, ugovor ističe, sme li povući reč?
Telegraf 26.10.2024
Putin: Rusija za tranzit gasa u Evropu preko Ukrajine, ali prvo da potpišu ugovor. Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je juče da Rusija i dalje isporučuje gas u Evropu preko Ukrajine, ali da ugovor o isporukama ističe u decembru ove godine. "Postoje… »
Ukrajina će zavrnuti slavinu? Oglasio se Putin
B92 26.10.2024
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da Rusija i dalje isporučuje gas u Evropu preko Ukrajine, ali da ugovor o isporukama ističe u decembru ove godine. "Postoje dve rute (za isporuke gasa) preko teritorije Ukrajine. Jedna od njih je gasna merna… »
Vesti dana »
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 55 minutajoš 2 povezane
Prošla kroz pakao, a sad je ponovo srećna. Ćerka Goce Božinovske pokazala novog dečka, više ga ne krije: "Moje najdraže!" (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Bivšoj rijaliti učesnici hakovan Instagram! Slađa u velikom problemu, hitno oglasila zbog sajber napada
Telegraf pre 10 minutajoš 1 povezana