Povezane vesti
Dragan Stanković otkrio da li se svađa sa jovanom Jeremić: Biznismen na rođendanu devojke poručio: "Kad uradi nešto što…
Blic 25.10.2024
Voditeljka "Pinka" Jovana Jeremić danas slavi svoj 34. rođendan, a ovim povodom organizovala je gala žurku u srpskoj prestonici. Na veselju je bio Jovanin partner Dragan Stanković, koji je došao sa sinovima, a bio je raspoložen za razgovor sa… »
Milica Zavetnica došla na rođendan Jovane Jeremić: Voditeljka napravila gala žurku, a posle ministarke su došli i ovi…
Blic 25.10.2024
Poznata voditeljka Jovana Jeremić danas slavi svoj 34. rođendan, a ovim povodom organizovala je gala žurku u srpskoj prestonici. Na veselju je bio Jovanin partner Dragan Stanković, koji je došao sa sinovima, kao i voditeljkina ćerka Lea, koju je… »
"Ćerku ne vodim u Ameriku": Jovana Jeremić o maloj Lei, bivšem mužu i odlasku iz Srbije: "ne nabijajte mi osećaj krivice"…
Blic 25.10.2024
Voditeljka Jovana Jeremić danas slavi svoj 34. rođendan, a ovim povodom organizovala je gala žurku. - U pola šest u četvrtak imam let i idem za Ameriku. Biću u štabu Donalda Trampa. Sebi sam danas poželela samo jedno, da osvojim ceo svet. Sve sam… »
Vesti dana »
Rektor ponovio podršku studentima: Zahtevi su opravdani i važniji od nadoknade nastave, budžeta, domova
N1 Info pre 44 minutajoš 41 povezana
Ministarstvo: Izrečena zabrana rada odgovornom licu u domu za smeštaj starijih gde je izbio požar
Danas pre 4 satijoš 57 povezanih
Nova ekonomija o slučaju nadstrešnica: Vučićeva bliska saradnica sazivala i vodila sastanke institucija o radovima na železnici
Nova pre 11 satijoš 8 povezanih