Повезане вести
Бијонсе у родном Тексасу подржала Камалу Харис: Овде сам као мајка
Н1 Инфо 26.10.2024
Кандидаткиња демократа за председника САД Камала Харис је митинг у Хјустону посветила питању абортуса, који је у Тексасу готово у потпуности забрањен. Скуп је обележио говор америчке певачице Бијонсе у ком је предстојеће… »
Ко је од јавних личности уз Трампа, а ко уз камалу? Још једна суперзвезда јуче подржала Харисову! (видео)
Курир 26.10.2024
Суперзвезда Бејонс се касно јуче појавила на позорници предизборног скупа Камале Харис у Хјустону, не како би певала, већ да подржи демократску председничку кандидаткињу у кључном тренутку уочи избора 5. новембра. Бијонс, која… »
Поп певачица Бијонсе подржала Камалу Харис за председницу САД
Нови магазин 26.10.2024
Популарна америчка певачица Бијонсе подржала је ноћас кандидатуру Камале Харис за председницу САД. "Нисам овде као славна личност, нисам овде као политичар. Овде сам као мајка. Мајка којој је стало до света у ком живе моја и сва… »
Бијонсе на Камалином митингу о абортусу: Овде сам као мајка, на ивици смо
РТС 26.10.2024
Кандидаткиња демократа за председника САД Камала Харис је митинг у Хјустону посветила питању абортуса, који је у Тексасу готово у потпуности забрањен. Скуп је обележио говор америчке певачице Бијонсе у ком је предстојеће… »
Поп певачица Бијонсе подржала Камалу Харис за председницу САД
Бета 26.10.2024
Популарна америчка певачица Бијонсе подржала је ноћас кандидатуру Камале Харис за председницу САД. "Нисам овде као славна личност, нисам овде као политичар. Овде сам као мајка. Мајка којој је стало до света у ком живе моја и сва… »
Бијонсе учествовала на митингу Камале Харис за право на абортус у Хјустону
Политика 26.10.2024
ХЈУСТОН – Америчка певачица Бијонсе учествовала је на митингу потпредседнице САД и демократске председничке кандидаткиње Камале Харис у Хјустону у Тексасу, у чијем је фокусу било право на абортус. „Нисам овде као славна личност… »
Бијонсе подржала Камалу Харис! "Овде нисам дошла као певачица, као политичар, већ као мајка"
Мондо 26.10.2024
На предизборном скупу демократске кандидаткиње за прдседницу, Камале Харис, за говорницом се нашла и холивудска звезда Бијонсе. Америча звезда Бијонсе појавила се на бини касно у петак на предизборном скупу Камале Харис у… »
(ВИДЕО) Још једна звезда подржала Камалу Харис: Хоће ли успети привући гласове младих и Афроамериканаца?
Данас 26.10.2024
Камала Харис је одржала предизборни скуп у Хјустону а на позорници се појавила америчка певачица рођена у том граду како би јој дала подршку, пише ЦНН. „Нисам овде као звезда. Нисам овде као политичарка. Овде сам као мајка. Ваша… »
Беионце подржала Камалу Харрис
СЕЕбиз 26.10.2024
НЕВ ИОРК - Суперзвијезда Беионце се појавила на позорници предизборног скупа Камале Харрис у Хоустону, не како би пјевала, већ да подржи демократску предсједничку кандидаткињу у кључном тренутку уочи избора 5. студеног… »
Вести дана »
Срушио се мали авион код Суботице, једна особа погинула, пилот хоспитализован
Спутник пре 1 сатјош 55 повезаних
Фискални савет: Најважније очување стабилности, стратегија одговорила том задатку
Еуроневс пре 8 сатијош 19 повезаних