Повезане вести

Бијонсе подржала камалу Харис: "Нисам овде као славна личност, овде сам као мајка": У фокусу на митингу право на абортус

Бијонсе подржала камалу Харис: "Нисам овде као славна личност, овде сам као мајка": У фокусу на митингу право на абортус

Блиц 26.10.2024
Америчка певачица Бијонсе учествовала је на митингу потпредседнице САД и демократске председничке кандидаткиње Камале Харис у Хјустону у Тексасу, у чијем је фокусу било право на абортус. - Нисам овде као славна личност. Нисам… »
Поп певачица Бијонсе подржала Камалу Харис за председницу САД

Слободна Европа 26.10.2024
Популарна америчка певачица Бијонсе подржала је кандидатуру Камале Харис за председницу САД. "Нисам овде као славна личност, нисам овде као политичар. Овде сам као мајка. Мајка којој је стало до света у ком живе моја и сва наша… »

Недељник 26.10.2024
(Бета-АП) – Популарна америчка певачица Бијонсе подржала је синоћ кандидатуру Камале Харис за председницу САД. „Нисам овде као славна личност, нисам овде као политичар. Овде сам као мајка. Мајка којој је стало до света у ком живе… »

Радио сто плус 26.10.2024
“Нисам овде као славна личност, нисам овде као политичар. Овде сам као мајка. Мајка којој је стало до света у ком живе моја и сва наша деца, света у ком имамо слободу да контролишемо своја тела, света у ком нисмо подељени”… »

Вести дана »