Povezane vesti
Pop pevačica Bijonse podržala Kamalu Haris za predsednicu SAD
Slobodna Evropa 26.10.2024
Popularna američka pevačica Bijonse podržala je kandidaturu Kamale Haris za predsednicu SAD. "Nisam ovde kao slavna ličnost, nisam ovde kao političar. Ovde sam kao majka. Majka kojoj je stalo do sveta u kom žive moja i sva naša deca, sveta u kom imamo… »
Nedeljnik 26.10.2024
(Beta-AP) – Popularna američka pevačica Bijonse podržala je sinoć kandidaturu Kamale Haris za predsednicu SAD. „Nisam ovde kao slavna ličnost, nisam ovde kao političar. Ovde sam kao majka. Majka kojoj je stalo do sveta u kom žive moja i sva naša deca… »
Radio sto plus 26.10.2024
“Nisam ovde kao slavna ličnost, nisam ovde kao političar. Ovde sam kao majka. Majka kojoj je stalo do sveta u kom žive moja i sva naša deca, sveta u kom imamo slobodu da kontrolišemo svoja tela, sveta u kom nismo podeljeni”, rekla je Bijonse na… »
Vesti dana »
UŽIVO Obeležavanje Dana sećanja na stradale i prognane u "Oluji": "Srbi u sebi nosili nadu da zlo nema poslednju reč"
Newsmax Balkans pre 30 minutajoš 34 povezane
Zbog niskog vodostaja Dunava isplivali ostaci nacističkih brodova na granici Srbije i Rumunije
Radio 021 pre 2 satajoš 27 povezanih
Počela sedma runda pregovora Libana i Izraela u Rimu; Besent: Dogovor oko Ormuza danas ili sutra
RTS pre 55 minutajoš 29 povezanih
Više od 20 udruženja za zaštitu životinja pozvalo Ministarstvo da povuče Nacrt zakona o dobrobiti životinja iz procedure
Danas pre 8 satijoš 8 povezanih
Vučić: Interesi velikih sila oduvek se prelamali i lomili na Balkanu
Serbian News Media pre 1 satjoš 130 povezanih