Povezane vesti

Srce da ti pukne! Bivši rijaliti igrač se slomio od bola, Janjuš: Danas je deset meseci od mog najgoreg dana od kada sam se…

Srce da ti pukne! Bivši rijaliti igrač se slomio od bola, Janjuš: Danas je deset meseci od mog najgoreg dana od kada sam se…

Kurir pre 31 dana
Danas se navršava tačno deset meseci otkako je preminuo brat Marka Janjuševića Janjuša Mihailo. Emotivnu poruku dva meseca pre godišnjice podelio je na društvenim mrežama bivši učesnik rijalitija. - Lepi moj, danas je tačno deset meseci kako si… »
Kakav šok! Stanislav, Janjuš i Maja zajedno u provodu: Evo svih detalja intrigantnog susreta...

Kakav šok! Stanislav, Janjuš i Maja zajedno u provodu: Evo svih detalja intrigantnog susreta...

Kurir pre 30 dana
Sloba Radanović je zabavljao publiku u "Nacionalnoj klasi" i atmosfera je bila odlična, ali pažnju su privukla dva stola, jedan do drugog. Naime, za jedim stolom je bila Maja Marinković sa društvom koje se veselila, igrala i pevala, a za drugim… »
"Danas je najgori dan u mom životu": Osvanula tužna objava na Janjuševom profilu: "Večeras ću pevati i plakati"

"Danas je najgori dan u mom životu": Osvanula tužna objava na Janjuševom profilu: "Večeras ću pevati i plakati"

Blic pre 31 dana
Rijaliti zvezdu Marka Janjuševića Janjuša tokom učešća u "Eliti" zatekla je užasna vest, da je umro njegov mlađi brat. To se dogodilo pre tačno 10 meseci, a Janjuš je zbog tragedije morao da napusti rijaliti na neko vreme, kako bi ispratio brata… »

Vesti dana »