Povezane vesti
Stavovi Donalda Trampa o 10 ključnih pitanja američke politike
BBC News 26.10.2024
Od abortusa do trgovine, predstavljamo vam Trampova obećanja iz treće trke za Belu kuću. Donald Tramp je treći put zaredom kandidat Republikanske stranke za predsednika Sjedinjenih Država (SAD). Kada ga je posle predsedničkog mandata Džo Bajden pobedio… »
Radio 021 26.10.2024
Od abortusa do trgovine, predstavljamo vam Trampova obećanja iz treće trke za Belu kuću. BBC Donald Tramp je treći put zaredom kandidat Republikanske stranke za predsednika Sjedinjenih Država (SAD). Kada ga je posle predsedničkog mandata Džo Bajden… »
Blic 26.10.2024
Donald Tramp je treći put zaredom kandidat Republikanske stranke za predsednika Sjedinjenih Država (SAD). Kada ga je posle predsedničkog mandata Džo Bajden pobedio na izborima 2020. godine, zemlju su potresali pandemija kovida-19, karantini i nemiri u… »
Danas 26.10.2024
Donald Tramp je treći put zaredom kandidat Republikanske stranke za predsednika Sjedinjenih Država (SAD). Kada ga je posle predsedničkog mandata Džo Bajden pobedio na izborima 2020. godine, zemlju su potresali pandemija kovida-19, karantini i nemiri u… »
Danas 26.10.2024
Vesti dana »

Orban: Razgovarao sam s Trampom, pripreme za samit SAD-Rusija su već počele
Sputnik pre 14 minutajoš 53 povezane

Novak nahvalio Sinera i pomenuo kraj karijere: Kao da je voz prptutnjao pored mene...
Kurir pre 4 minutajoš 48 povezanih

KFOR: Jedinica BKS greškom skrenula sa puta, poštovan dogovor o nedolasku na Sever bez odobrenja
Novi magazin pre 49 minutajoš 25 povezanih

Goci: Oduševljen sam što su studenti iz Srbije ušli u uži izbor za nagradu Saharov
Danas pre 7 satijoš 16 povezanih

Nešović: Procedura izbora direktora Pete beogradske gimnazije biće sprovedena u skladu sa zakonom
NIN pre 9 satijoš 35 povezanih