Povezane vesti
Tijanu Ajfon dečko prevario sa muškarcem: "Vrištala sam, trebalo je da se venčamo"
Blic 26.10.2024
Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, priznala je da ju je dečko, sa kojim je planirala svadbu, prevario sa muškarcem. Naime, Tijana Ajfon je gostujući u jednoj emisiji priznala da ju je partner prevario. - Tvoj ljubavni život… »
Tijanu Ajfon dečko prevario sa muškarcem! Ona priznala sve: Vrištala sam, trebalo je da se venčamo, a on je...
Kurir 26.10.2024
Gošća emisije „Pitam za druga“ bila je poznata rijaliti zvezda Tijana Ajfon. Anastasija Buđić razgovarala je sa svojom gošćom o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući. - Tvoj ljubavni život izaziva pažnju medija. Ti si saznala da te je dečko… »
Vesti dana »

AFP: Sirene za uzbunu i zvuk eksplozija u Kijevu posle poziva Putin-Tramp
Danas pre 2 satajoš 6 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

"Mene i mamu su Pratili i napali u blizini naše kuće": Prvo oglašavanje Zorane Mićanović nakon drame na Novom Beogradu: "Pod stresom sam"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

"Teritorija grada je: Ugrožena!" proglašeno vanredno stanje u Valjevu Opština sazvala hitan sastanak: Može doći do ekološke katastrofe
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Prvo oglašavanje Trampa nakon razgovora sa Putinom: Spomenuo i Zelenskog: "Ovo je važno za dobrobit čovečanstva"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana