Povezane vesti
Putin mi je rekao - upad u Kursk je najveća ukrajinska greška: Predsednik Vučić o velikom ratu na Istoku - Rusi znaju šta…
Kurir 26.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je danas u emisiji "Jutro", gde je između ostalog govorio i o situaciji u Ukrajini. On kaže da mu je Putin, tokom nedavnog razgovora, rekao da je upad u Kursk najveća greška Ukrajine. - Izgubiće mnogo… »
Putin otkrio Vučiću: Ukrajina je napravila najveću grešku
B92 26.10.2024
Vladimir Putin mi je rekao da je Ukrajina napravila najveću grešku oko Kurska, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i osvrnuo se na situaciju u Ukrajini. "Meni je Putin rekao da je Ukrajina napravila najveću grešku oko Kurska. Video sam… »
Vesti dana »
KOME NEVREME UPROPASTI AUTO OVO JE NAČIN DA NADOKNADI ŠTETU: Postoji jedno rešenje koje će vam sigurno biti od pomoći i odmah to uradite
Kurir pre 54 minutajoš 100 povezanih
I danas akcija Zastani Srbijo, nastavljene studentske blokade uz sve više srednjoškolaca
Beta pre 1 satjoš 39 povezanih
NVO podnele krivičnu prijavu zbog špijuniranja novinara u Srbiji
Nedeljnik pre 3 satajoš 9 povezanih
Najveći tajkun među prevoznicima favorit za posao koji oduzimaju „Lasti“: Radnici u štrajku, uprava se uzda u Vučića
Nova pre 1 satjoš 32 povezane
Nov stav Ministarstva prosvete Srbije: Zaključivanje ocena može do početka drugog polugodišta
Beta pre 3 satajoš 22 povezane