Повезане вести
Путин ми је рекао - упад у Курск је највећа украјинска грешка: Председник Вучић о великом рату на Истоку - Руси знају шта је…
Курир 26.10.2024
Председник Србије Александар Вучић гостовао је данас у емисији "Јутро", где је између осталог говорио и о ситуацији у Украјини. Он каже да му је Путин, током недавног разговора, рекао да је упад у Курск највећа грешка Украјине. -… »
Путин открио Вучићу: Украјина је направила највећу грешку
Б92 26.10.2024
Владимир Путин ми је рекао да је Украјина направила највећу грешку око Курска, рекао је председник Србије Александар Вучић и осврнуо се на ситуацију у Украјини. "Мени је Путин рекао да је Украјина направила највећу грешку око… »
Вести дана »
Сијарто у Москви: Русија и Мађарска треба да се супротставе притисцима споља; Зеленски: Мали напредак ка миру
РТС пре 24 минутајош 25 повезаних
Невероватан призор, дуги редови за легализацију: Првог дана захтев поднело 19.000 грађана ФОТО
Б92 пре 9 минутајош 19 повезаних
Пронађена два тела у стану у Никшићу; Огласила се полиција: Двоструко убиство; Потрага за убицом у току
Б92 пре 49 минутајош 17 повезаних
После магловитог и хладног јутра, током дана сунчано, температура до 15 степени
Н1 Инфо пре 2 сатајош 15 повезаних
Летос га нико није желео, а сада наставља трку са Јокићем: Вестбрук уписао нови трипл-дабл и још више одмакао нашем асу!
Хот спорт пре 1 сатјош 16 повезаних