Povezane vesti
Putin mi je rekao - upad u Kursk je najveća ukrajinska greška: Predsednik Vučić o velikom ratu na Istoku - Rusi znaju šta je…
Kurir 26.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je danas u emisiji "Jutro", gde je između ostalog govorio i o situaciji u Ukrajini. On kaže da mu je Putin, tokom nedavnog razgovora, rekao da je upad u Kursk najveća greška Ukrajine. - Izgubiće mnogo ljudi… »
Putin otkrio Vučiću: Ukrajina je napravila najveću grešku
B92 26.10.2024
Vladimir Putin mi je rekao da je Ukrajina napravila najveću grešku oko Kurska, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i osvrnuo se na situaciju u Ukrajini. "Meni je Putin rekao da je Ukrajina napravila najveću grešku oko Kurska. Video sam sinoć… »
Vesti dana »

Haos u Loznici zbog Jelene Karleuše: Masa ljudi protestuje protiv nje, a ispred bine – ovo morate da vidite FOTO/VIDEO
Nova pre 26 minutajoš 133 povezane

(BLOG) Protesti u Kragujevcu, Kraljevu, Lapovu i Rači (VIDEO)
Glas Šumadije pre 26 minutajoš 53 povezane

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge i pada nadstrešnice
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 27 povezanih

Istorijski trenutak na Aljasci: Tramp Putina dočekao aplauzom (VIDEO)
Vesti online pre 26 minutajoš 38 povezanih

Tramp aplaudirao Putinu, pa se rukovali na Aljasci. Putina pitali kad će prestati da ubija civile, ovo je bila njegova reakcija
Nova pre 26 minutajoš 38 povezanih