Повезане вести

Горан Марковић о власти, литијуму, Вучићу…

Горан Марковић о власти, литијуму, Вучићу…

Данас 26.10.2024
Власт сматра да су „нова вредност“ и да ништа друго не сме да постоји, каже за Н1 писац и редитељ Горан Марковић. То се, како додаје, види у Београду који је између два светска рата био „магичан град“, а сада је концепција да се… »
Горан Марковић: Вучић је уцењен

Горан Марковић: Вучић је уцењен

Време 26.10.2024
Писац и редитељ Горан Марковић оцењује да актуелна власт систематски брише прошлост Београда, стварајући град без идентитета. Власт сматра да су „нова вредност“ и да ништа друго не сме да постоји, изјавио је за Н1 писац и… »
Горан Марковић: Концепт власти је – „укинимо прошлост и оно што је вредело јер смо вредност само ми“

Горан Марковић: Концепт власти је – „укинимо прошлост и оно што је вредело јер смо вредност само ми“

Н1 Инфо 26.10.2024
Власт сматра да су "нова вредност" и да ништа друго не сме да постоји, каже за Н1 писац и редитељ Горан Марковић. То се, како додаје, види у Београду који је између два светска рата био "магичан град", а сада је концепција да се… »

Нови магазин 26.10.2024
Власт сматра да су "нова вредност" и да ништа друго не сме да постоји, каже за Н1 писац и редитељ Горан Марковић. То се, како додаје, види у Београду који је између два светска рата био "магичан град", а сада је концепција да се… »

Вести дана »