Повезане вести
Део невладиних организација прекинуо сарадњу са Еулексом
Инсајдер 26.10.2024
После привођења и пребијања Милоша Суботића правника из Косовске Митровице, део организација цивилног друштва прекида сарадњу са Еулексом. Иако се на снимку који је на друштвене мреже поставила “Српска демократија” виде… »
Суботић: „Како да одем у полицију да пријавим да сам тучен, кад сам од њих и добио батине?“ ВИДЕО
Нова 26.10.2024
: Милош Суботић реаговао на позив да пријави косовске полицајце који су га, како тврди, ноћас тукли у Полицијској станици Север. Он каже да ће пријавити случај ПИК-у и настојати да истера правду до краја, али да је забринут за… »
Суботић: Како да одем у полицију да пријавим да сам тучен, кад сам од ње и добио батине?
Н1 Инфо 26.10.2024
Милош Суботић реаговао на позив да пријави косовске полицајце који су га, како тврди, ноћас тукли у Полицијској станици Север. Он каже да ће пријавити случај ПИК-у и настојати да истера правду до краја, али да је забринут за… »
Суботић: Како да одем у полицију да пријавим да сам тучен, кад сам од ње и добио батине?
Нови магазин 26.10.2024
Милош Суботић реаговао на позив да пријави косовске полицајце који су га, како тврди, ноћас тукли у Полицијској станици Север. Он каже да ће пријавити случај ПИК-у и настојати да истера правду до краја, али да је забринут за… »
Инцидент у Северној Митровици: Србин тврди да је претучен после привођења, полиција негира, уследиле бројне реакције
НИН 26.10.2024
Милош Суботић приведен је протекле ноћи у Северној Митровици, а како тврди, претучен је у полицијској станици, што Косовска полиција негира, јавио је КоССев. Према речима Суботића, приведен је сат након поноћи недалеко од главног… »
Правник из Косовске Митровице: Везаног ме тукли у станици полиције
Време 26.10.2024
Милош Суботић из Косовске Митровице тврди да је претучен у полицијској станици након што је приведен због, како наводи, померања цераде на јавној површини. Полиција демантује оптужбе. Милош Суботић из Косовске Митровице приведен… »
Правник из Косовске Митровице тврди да га је Косовска полиција привела и претукла у полицијској станици
Н1 Инфо 26.10.2024
Милош Суботић из Косовске Митровице приведен је протекле ноћи у том граду и, како тврди, претучен у станици полиције. Полиција то демантује и поручује да Суботић приложи фотографије на којима су документоване повреде. Суботић је… »
Вести дана »
Огласио се и Пекинг: Кина позвала на хитан прекид ватре након америчко-израелског напада на Иран и повратак преговорима
Еуроневс пре 38 минутајош 57 повезаних
Амбасада Србије у Техерану: У Ирану 14 држављана Србије, позвани да хитно оду
Бета пре 1 сатјош 31 повезана
САД и Израел напали Иран, Техеран одговорио ракетама: Да ли је трећи светски рат управо почео? – ВИДЕО
Решетка пре 1 сатјош 43 повезане
Студенти и грађани протестовали су код Парка Ушће против изградње акваријума, присутне и јаке полицијске снаге (ФОТО)
Инсајдер пре 1 сатјош 21 повезана
Гори Блиски исток – Израел и САД покренули напад на Иран; Техеран узвратио – експлозије широм Персијског залива
РТС пре 8 минутајош 160 повезаних