Povezane vesti
Tramp u intervjuu Džou Roganu: Ja sam “suprotnost diktatoru”
Vesti online 26.10.2024
Bivši američki predsednik i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je u intervjuu podlkasteru Džou Roganu da je on “suprotnost diktatoru”, reagujući na optužbe pojedinih političara iz Demokratske stranke. Tramp je ocenio da SAD neće… »
Tramp u intervjuu Džou Roganu: Ja sam „suprotnost diktatoru”
Politika 26.10.2024
VAŠINGTON- Bivši američki predsednik i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je u intervjuu podlkasteru Džou Roganu da je on „suprotnost diktatoru", reagujući na optužbe pojedinih političara iz Demokratske stranke. Tramp je ocenio da… »
Tramp: Ja sam suprotnost diktatoru
NIN 26.10.2024
Bivši američki predsednik i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je u intervjuu podkasteru Džou Roganu da je on "suprotnost diktatoru", reagujući na optužbe pojedinih političara iz Demokratske stranke. Tramp je ocenio da SAD neće biti… »
Tramp šokirao izjavom: Pomenuo vanzemaljce, pa se osvrnuo na rat u Ukrajini
Telegraf 26.10.2024
Preporučujemo. Bivši američki predsednik i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je u intervjuu podlkasteru Džou Roganu da je on "suprotnost diktatoru", reagujući na optužbe pojedinih političara iz Demokratske stranke. Tramp je ocenio… »
Vesti dana »

UŽIVO Obeležavanje devet meseci od pada nadstrešnice: U više gradova Srbije komemorativni protesti i performansi, Novosađani u šetnji do Železničke stanice (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Ukinut pritvor: osmorici uhapšenih zbog incidenta ispred Državnog univerziteta u Novom Pazaru: Jedan zadržan, a drugi u kućnom pritvoru
Blic pre 35 minutajoš 1 povezana

Profesor ustavnog prava: Po sili zakona, Dodik od danas nije predsednik Republike Srpske
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

„To nije bila tragedija, to je bio zločin“: Novosađani u kampusu obeležavaju devet meseci od pada nadstrešnice
Danas pre 1 satjoš 1 povezana