Povezane vesti
Tramp u intervjuu Džou Roganu: Ja sam “suprotnost diktatoru”
Vesti online 26.10.2024
Bivši američki predsednik i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je u intervjuu podlkasteru Džou Roganu da je on “suprotnost diktatoru”, reagujući na optužbe pojedinih političara iz Demokratske stranke. Tramp je ocenio da SAD neće… »
Tramp u intervjuu Džou Roganu: Ja sam „suprotnost diktatoru”
Politika 26.10.2024
VAŠINGTON- Bivši američki predsednik i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je u intervjuu podlkasteru Džou Roganu da je on „suprotnost diktatoru", reagujući na optužbe pojedinih političara iz Demokratske stranke. Tramp je ocenio da… »
Tramp: Ja sam suprotnost diktatoru
NIN 26.10.2024
Bivši američki predsednik i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je u intervjuu podkasteru Džou Roganu da je on "suprotnost diktatoru", reagujući na optužbe pojedinih političara iz Demokratske stranke. Tramp je ocenio da SAD neće biti… »
Tramp šokirao izjavom: Pomenuo vanzemaljce, pa se osvrnuo na rat u Ukrajini
Telegraf 26.10.2024
Preporučujemo. Bivši američki predsednik i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je u intervjuu podlkasteru Džou Roganu da je on "suprotnost diktatoru", reagujući na optužbe pojedinih političara iz Demokratske stranke. Tramp je ocenio… »
Vesti dana »

Hapšenje u Zaječaru: Prišao ženi i palicom je više puta udario po glavi i telu
Glas Zaječara pre 57 minutajoš 15 povezanih

Smenjen! Šolak više nije na čelu „Junajted grupe”, urednici zabrinuti i uznemireni
Glas Zapadne Srbije pre 47 minutajoš 18 povezanih

Mali: Bolt će dati ogroman doprinos globalnoj prepoznatljivosti Srbije i Ekspa 2027
RTV pre 6 minutajoš 66 povezanih

I organska proizvodnja po novim pravilima: Strože kontrole i obavezna registracija
Ekapija pre 57 minutajoš 13 povezanih

Za šta se sumnjiči student koga su uhapsili jutros u Novom Sadu?
Nedeljnik pre 2 satajoš 22 povezane