Повезане вести
Трамп у интервјуу Џоу Рогану: Ја сам “супротност диктатору”
Вести онлине 26.10.2024
Бивши амерички председник и републикански председнички кандидат Доналд Трамп изјавио је у интервјуу подлкастеру Џоу Рогану да је он “супротност диктатору”, реагујући на оптужбе појединих политичара из Демократске странке. Трамп… »
Трамп у интервјуу Џоу Рогану: Ја сам „супротност диктатору”
Политика 26.10.2024
ВАШИНГТОН- Бивши амерички председник и републикански председнички кандидат Доналд Трамп изјавио је у интервјуу подлкастеру Џоу Рогану да је он „супротност диктатору", реагујући на оптужбе појединих политичара из Демократске… »
Трамп: Ја сам супротност диктатору
НИН 26.10.2024
Бивши амерички председник и републикански председнички кандидат Доналд Трамп изјавио је у интервјуу подкастеру Џоу Рогану да је он "супротност диктатору", реагујући на оптужбе појединих политичара из Демократске странке. Трамп… »
Трамп шокирао изјавом: Поменуо ванземаљце, па се осврнуо на рат у Украјини
Телеграф 26.10.2024
Препоручујемо. Бивши амерички председник и републикански председнички кандидат Доналд Трамп изјавио је у интервјуу подлкастеру Џоу Рогану да је он "супротност диктатору", реагујући на оптужбе појединих политичара из Демократске… »
Вести дана »
Возила потпуно уништена, више повређених, ствари расуте по путу: удес на заобилазном путу код Бање Ковиљаче (фото)
Дневник пре 5 сатијош 38 повезаних
Портпарол Европске комисије: Европа и САД заједнички одговорне за мир, њихова сарадња од виталног интереса
Еуроневс пре 1 сатјош 44 повезане
Заблистали репрезентативци Србије: Два меча у АБА лиги - и то сјајна
Вечерње новости пре 1 сатјош 21 повезана
ВИДЕО Протест у Шиду: Група студената пешачила од Сремске Митровице до Шида
Радио 021 пре 2 сатајош 18 повезаних