Povezane vesti
"Za lep život je potrebno 100.000 evra, a da preživiš 6.000€" Šok izjave Tamare Đurić: "Živ muž, mrtav kapital, muž…
Kurir pre 29 dana
Tamara Đurić otkrila je koliko je novca potebno za lep život, sa koliko para ona preživljava, a pomenula je i bivšeg supruga Nikolu Kačarevića. Tamara Đurić sinoć, 25. oktobra, pojavila se na nastupu Slobe Radanovića. Ona je došla u društvu… »
"Za lep život je potrebno: 100.000 evra" Tamara Đurić otkrila koliko novca troši mesečno u Beogradu: "Ja sam samohrana…
Blic pre 29 dana
Tamara Đurić ističe da joj je 100.000 evra potrebno za lep život u Beogradu, iako, kako kaže, ona prolazi sa nekoliko hiljada mesečno. - Minimum 100.000 evra, ako hoćeš baš lepo da živiš u Beogradu. Ako ti je da preživljavaš onda ti je… »
Vesti dana »
Završena komemoracija Draganu Markoviću Palmi u Skupštini Srbije: Dačić se oprostio emotivnim govorom: Iako ćemo se kad-tad sresti ja ne prihvatam da JE OTIŠAO!
Kurir pre 6 minutajoš 68 povezanih
Boingov avion pao u Litvaniji: Jedan član posade poginuo, troje povređeno
Radio 021 pre 2 satajoš 25 povezanih
Tiktok iznenađenje na izborima za predsednika Rumunije! Proruski kandidat koji kritikuje EU i NATO ušao u drugi krug
Kurir pre 31 minutajoš 18 povezanih
Ninić: Krivična prijava protiv policajaca koji su krvnički pretukli Iliju Kostića
N1 Info pre 2 satajoš 15 povezanih
Danas završnica suđenja za masakr u Duboni i Malom Orašju, Blažić doveden u sud
Euronews pre 6 minutajoš 17 povezanih