Povezane vesti
Nakon duška, on! Karleuša objavila fotku i pokazala ko je sad u njenom zagrljaju: "Moj anđeo"
Kurir 26.10.2024
Svima je poznato da je Jelena Karleuša veliki borac za prava životinja, a sada je objavila emotivnu fotografiju sa udomljenim psom Alfom. Ona često u svojim storijima poziva na akciju kada su u pitanju životinje, a poznao je i da ne jede meso i ne nosi… »
"Moj anđeo": Karleuša objavila fotku, pa pokazala ko je sad u njenom zagrljaju
Mondo 26.10.2024
Nakon šuškanja da je ušla u vezu sa košarkašem, Karleuša iznenadila pratioce na društvenim mrežama. Nakon mnogobrojnih drama na ličnom planu, pevačka zvezda odlučila je da podeli privatne kadrove iz svog doma. Svima je poznato da je Jelena Karleuša… »
"Moj anđeo": Karleuša objavila emotivnu fotku iz koje pršti ljubav, pao i poljubac, iza svega je tužna priča
Telegraf 26.10.2024
Preporučujemo. Svima je poznato da je Jelena Karleuša veliki borac za prava životinja, a sada je objavila emotivnu fotografiju sa udomljenim psom Alfom. Ona često u svojim storijima poziva na akciju kada su u pitanju životinje, a poznao je i da ne jede… »
Vesti dana »

Pobednik farme je Kristijan Golubović! Osvojio glavnu nagradu, Peca zauzeo drugo mesto
Alo pre 4 satijoš 7 povezanih

Vojna Parada u Americi: Trampovo "demonstriranje moći" u senci masovnih protesta širom zemlje: Policija na konjima jurišala na okupljene i tukla ih palicama (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

Vremenska prognoza za 15. jun: U Srbiji danas sveže jutro, tokom dana sunčano i toplo
Beta pre 5 satijoš 2 povezane

„Da se dobro upamti kao najvažnija lekcija iz patriotskog vaspitanja“: Održana komemorativna akademija povodom 26 godina od Bitke na Košarama (FOTO)
Danas pre 9 satijoš 1 povezana

Sferopulos ljut posle poraza od Spartaka: Imamo još jednu šansu, nema izgovora za neuspeh
Danas pre 7 satijoš 1 povezana