Повезане вести

"Мирис кокица обожавам, врати ме у детињство" Председник Вучић у паузи састанака прошетао до Теразија: Као у нека стара…

"Мирис кокица обожавам, врати ме у детињство" Председник Вучић у паузи састанака прошетао до Теразија: Као у нека стара…

Курир 26.10.2024
Председник Србије данас је, у паузи између састанака у Председништву, прошетао до Теразија и купио кокице. - У паузи између састанака у Председништву, прошетао сам до Теразија и купио кокице. Као у нека стара времена... Мирис… »
"Мирис кокица обожавам, врати ме у детињство": Вучић у шетњи градом, овако проводи време између састанака (фото)

"Мирис кокица обожавам, врати ме у детињство": Вучић у шетњи градом, овако проводи време између састанака (фото)

Блиц 26.10.2024
Неколико сати пошто је испратио Урсулу фон дер Лајен која је била у посети Београду, Александар Вучић, председник Србије, прошетао је до Теразија по лепом дану, где је уживао у кокицама. Он је на свом Инстаграм налогу објавио… »
Који мирис Вучића враћа у детињство?

Који мирис Вучића враћа у детињство?

Данас 26.10.2024
Председник Србије, Александар Вучић, данас је, у паузи између састанака у Председништву, прошетао до Теразија и купио кокице. Он је то објавио на свом Инстаграм профилу. “У паузи између састанака у Председништву, прошетао сам до… »
Вучић прошетао Београдом и купио кокице: "Као у нека стара времена..." ФОТО

Вучић прошетао Београдом и купио кокице: "Као у нека стара времена..." ФОТО

Б92 26.10.2024
Председник Србије Александар Вучић одлучио је да прошета главним градом Србије у паузи између важних састанака. "У паузи између састанака у Председништву, прошетао сам до Теразија и купио кокице. Као у нека стара времена... Мирис… »

Вести дана »