Povezane vesti
Nemačka upozorila Iran da ne pokreće bilo kakvu 'eskalaciju' posle napada Izraela
Beta 26.10.2024
Kancelar Nemačke Olaf Šolc je danas upozorio Teheran da ne pokreće bilo kakvu "eskalaciju" posle napada Izraela prošle noći na iransku teritoriju. "Moja poruka Iranu je jasna: masovne eskalacione reakcije ne smeju da se nastave. To mora da prestane"… »
Nemačka upozorila Iran da ne pokreće bilo kakvu 'eskalaciju' posle napada Izraela
Novi magazin 26.10.2024
Kancelar Nemačke Olaf Šolc je danas upozorio Teheran da ne pokreće bilo kakvu "eskalaciju" posle napada Izraela prošle noći na iransku teritoriju. "Moja poruka Iranu je jasna: masovne eskalacione reakcije ne smeju da se nastave. To mora da prestane"… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, lokalni pljuskovi i grmljavina, sutra svežije i nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 43 povezane

Otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane, uhapšena dvojica
NoviSad.com pre 11 minutajoš 25 povezanih

Nikola Topić javno odgovorio Jokiću na zamerku, usledilo munjevito izvinjenje: "Moja greška..."
Telegraf pre 2 satajoš 51 povezana

Putina pratili moćni lovci na putu ka Rusiji: Pogledajte snimak iz predsedničkog aviona nakon sastanka sa Trampom
Mondo pre 36 minutajoš 43 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 3 satajoš 20 povezanih