Povezane vesti
"Hvala bogu što me je ostavio živu i zdravu" Indi progovorila o aferi sa Zoranom Marjanovićem, pa priznala šta su sve zajedno…
Kurir 26.10.2024
Indi Aradinović progovorila je o detaljima odnosa sa Zoranom Marjanovićem, suprugom ubijene pevačice Jelene Marjanović. Pevačica je pričala i o njenom odnosu i saradnji sa Zoranom Marjanovićem, o kojem se poslednjih meseci mnogo spekulisalo. Najpre… »
Indi progovorila o odnosu sa Zoranom Marjanovićem: "Nije bilo lako, svađali smo se, a ja sam mu verovala"
Blic 26.10.2024
Pevačica Indi Aradinović progovorila je o detaljima odnosa sa Zoranom Marjanovićem, koji je stvorio jedan od njenih najvećih hitova "Bato, bre". I na novoj pesmi je Indi sarađivala sa Zoranom Marjanovićem. - Pesmu potpisuje Zoran Marjanović. On je posle… »
Vesti dana »

Đilas: Hapšenja zbog korupcije u izgradnji brze pruge Novi Sad-Kelebija posledica rada tužilaca, a ne igrokaz
N1 Info pre 1 satjoš 75 povezanih

Deca od 5 i 17 godina zadržana u bolnici: Katastrofa na seoskoj slavi u Pavlovcu, dvadesetoro ljudi otrovano
Blic pre 2 satajoš 28 povezanih

Mitovi o hrvatskom ,,junaštvu": Gorivo koje Zapad sipa kako bi zapalio Balkan
Sputnik pre 28 minutajoš 38 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Hitno upozorenje zbog nevremena, grad i pljuskovi u Moravičkom okrugu
Naslovi.ai pre 59 minutajoš 48 povezanih

Selektor juniora Srbije: "Ljudi vole Zvezdu i Partizan sa strancima, pa pitaju gde su nam deca..."
Sportske.net pre 3 minutajoš 39 povezanih