Povezane vesti
"Hvala bogu što me je ostavio živu i zdravu" Indi progovorila o aferi sa Zoranom Marjanovićem, pa priznala šta su sve zajedno…
Kurir 26.10.2024
Indi Aradinović progovorila je o detaljima odnosa sa Zoranom Marjanovićem, suprugom ubijene pevačice Jelene Marjanović. Pevačica je pričala i o njenom odnosu i saradnji sa Zoranom Marjanovićem, o kojem se poslednjih meseci mnogo spekulisalo. Najpre… »
Indi progovorila o odnosu sa Zoranom Marjanovićem: "Nije bilo lako, svađali smo se, a ja sam mu verovala"
Blic 26.10.2024
Pevačica Indi Aradinović progovorila je o detaljima odnosa sa Zoranom Marjanovićem, koji je stvorio jedan od njenih najvećih hitova "Bato, bre". I na novoj pesmi je Indi sarađivala sa Zoranom Marjanovićem. - Pesmu potpisuje Zoran Marjanović. On je posle… »
Vesti dana »

U ovim delovima Srbije pljuskovi sa grmljavinom: Rhmz najavio padavine, evo šta nas čeka narednih dana
Kurir pre 1 satjoš 14 povezanih

Direktan pogodak iranske rakete u izraelsku bolnicu! Prvi snimci pristižu, odmah uzvraćeno udarom na reaktor Teherana, Tramp "izgubio strpljenje" (foto, video)
Kurir pre 26 minutajoš 17 povezanih

Bloomberg: Američki dužnosnici se spremaju za mogućnost udara na Iran u idućim danima
SEEbiz pre 16 minutajoš 10 povezanih

Košarkaši Partizana i FMP-a igraju majstoricu za finale Superlige Srbije
Euronews pre 6 minutajoš 21 povezana