Повезане вести

Ужас на Ибарској магистрали: Непознати нападачи камењем засули возила

Глас Западне Србије 26.10.2024
"Кретао сам се деоницом Чачак – Горњи Милановац када је одједном нешто пукло по шоферци. Стакло се разбило, камен је улетео у кабину и ударио ме у ребро. Не дај Боже да ме је ударио у главу, или да је стакло улетело у очи. Возио… »
Ужасан индцидент на Ибарској магистрали: Непознати нападачи камењем засули возила, возачу камиона камен пролетео кроз стакло…

Ужасан индцидент на Ибарској магистрали: Непознати нападачи камењем засули возила, возачу камиона камен пролетео кроз стакло…

РИНА 26.10.2024
Ужасан индцидент на Ибарској магистрали: Непознати нападачи камењем засули возила, возачу камиона камен пролетео кроз стакло и повредио ребро (ФОТО) Чачак – На Ибарској магистрали у селу Прислоница код Чачка возач камиона… »
Ужас на Ибарској магистрали: Непознати нападачи камењем засули возила; Повређен возач ФОТО

Ужас на Ибарској магистрали: Непознати нападачи камењем засули возила; Повређен возач ФОТО

Б92 26.10.2024
На Ибарској магистрали у селу Прислоница код Чачка возач камиона доживео је стравичан инцидент, када су његово возило каменовали за сада непознати починиоци. "Кретао сам се деоницом Чачак – Горњи Милановац када је одједном… »

Глас Западне Србије 26.10.2024
"Кретао сам се деоницом Чачак – Горњи Милановац када је одједном нешто пукло по шоферци. Стакло се разбило, камен је улетео у кабину и ударио ме у ребро. Не дај Боже да ме је ударио у главу, или да је стакло улетело у очи. Возио… »

Вести дана »