Повезане вести

"Биће за кућу на Балију"! Разбеснео Србију бојама на Авалском торњу сад каже: Продаћу све, више ме нећете видети

"Биће за кућу на Балију"! Разбеснео Србију бојама на Авалском торњу сад каже: Продаћу све, више ме нећете видети

Мондо 26.10.2024
Адам Адактар открио планове за будућност. Самопрозвани "Бог обрва" Адам Адактар, који неретко својим изјавама и видеима на друштвеним мрежама разбесни пратиоце, гостовао је у једној емисији у којој је открио да планира да се… »
"Све ћу да продам, више ме нико никада неће видети!" Адам Адактар донео шокантну одлуку: Самозвани краљ обрва решио да нестане…

"Све ћу да продам, више ме нико никада неће видети!" Адам Адактар донео шокантну одлуку: Самозвани краљ обрва решио да нестане…

Курир 26.10.2024
Самозвани краљ обрва Адам Адактар каже да се ускоро повлачи из јавности. Он је у једној емисији објаснио какве планове сада има, те и због чега морал мало да успори када је појављивање на малим екранима у питању. - Ако успем… »
Адам Адактар донео велику одлуку: "Све ћу да продам, нико ме више неће видети"

Адам Адактар донео велику одлуку: "Све ћу да продам, нико ме више неће видети"

Блиц 26.10.2024
Адам Адактар, самопрозвани "Бог обрва", донео је одлуку да се повуче из јавности. Наиме, Адам Адактар који својим изјавама и потезима често шокира нацију, открио је да је донео одлуку да жели да се повуче из јавности. - Ако успем… »

Вести дана »