Povezane vesti
Vozač kamiona kamenovan usred vožnje na Ibarskoj magistrali: Kamenje prošlo kroz staklo i povredilo ga (Foto)
Mondo pre 29 dana
Na Ibarskoj magistrali kod Čačka napadnut je vozač kamiona usred vožnje. Njegovo vozilo kamenovali su zasad nepoznati počinioci. Na Ibarskoj magistrali u selu Prislonica kod Čačka vozač kamiona doživeo je stravičan incident, kada su njegovo… »
Nepoznati napadači kamenjem zasuli vozila na Ibarskoj magistrali: Vozaču kamiona kamen proleteo kroz staklo i povredio rebro…
Blic pre 29 dana
Na Ibarskoj magistrali u selu Prislonica kod Čačka vozač kamiona doživeo je stravičan incident, kada su njegovo vozilo kamenovali za sada nepoznati počinioci. - Kretao sam se deonicom Čačak – Gornji Milanovac kada je odjednom nešto puklo po… »
Horor na Ibarskoj magistrali! Napadači kamenjem zasuli vozila, vozaču kamiona kamen proleteo kroz staklo i povredio rebro…
Kurir pre 29 dana
Čačak – Na Ibarskoj magistrali u selu Prislonica kod Čačka vozač kamiona doživeo je stravičan incident, kada su njegovo vozilo kamenovali za sada nepoznati počinioci. - Kretao sam se deonicom Čačak – Gornji Milanovac kada je odjednom nešto… »
Kamenovana vozila na Ibarskoj magistrali: Kamiondžiju pogodili u rebro, za dlaku izbegnuta tragedija
Telegraf pre 29 dana
Preporučujemo. Na Ibarskoj magistrali u selu Prislonica kod Čačka vozač kamiona doživeo je stravičan incident, kada su njegovo vozilo kamenovali za sada nepoznati počinioci. - Kretao sam se deonicom Čačak – Gornji Milanovac kada je odjednom… »
Vesti dana »
Poslanici Skupštine Srbije danas počinju raspravu o predlogu budžeta za 2025. godinu
Insajder pre 1 satjoš 14 povezanih
VIDEO: Avion se srušio na zgradu u Vilnjusu, najmanje jedna osoba poginula
Radio 021 pre 56 minutajoš 13 povezanih
Vremenska prognoza za Zrenjanin: tokom nedelje kiša, oblaci i sunce – bez minusa. Od 0 do 11 stepeni Vremenska prognoza 25.11. - 01.12.2024.
Volim Zrenjanin pre 32 minutajoš 11 povezanih
Vučić za BBC: Ponosan sam što sedim samo na jednoj stolici, moj san je "Ekspo 2027"
Radio 021 pre 1 satjoš 8 povezanih
Pljuvao NATO, stao uz Rusiju, a sada uzdrmao političku scenu! Malo poznati političar prvi kandidat za predsednika
Mondo pre 1 satjoš 9 povezanih