Повезане вести
Возач камиона каменован усред вожње на Ибарској магистрали: Камење прошло кроз стакло и повредило га (Фото)
Мондо 26.10.2024
На Ибарској магистрали код Чачка нападнут је возач камиона усред вожње. Његово возило каменовали су засад непознати починиоци. На Ибарској магистрали у селу Прислоница код Чачка возач камиона доживео је стравичан инцидент, када… »
Непознати нападачи камењем засули возила на Ибарској магистрали: Возачу камиона камен пролетео кроз стакло и повредио ребро…
Блиц 26.10.2024
На Ибарској магистрали у селу Прислоница код Чачка возач камиона доживео је стравичан инцидент, када су његово возило каменовали за сада непознати починиоци. - Кретао сам се деоницом Чачак – Горњи Милановац када је одједном… »
Хорор на Ибарској магистрали! Нападачи камењем засули возила, возачу камиона камен пролетео кроз стакло и повредио ребро…
Курир 26.10.2024
Чачак – На Ибарској магистрали у селу Прислоница код Чачка возач камиона доживео је стравичан инцидент, када су његово возило каменовали за сада непознати починиоци. - Кретао сам се деоницом Чачак – Горњи Милановац када је… »
Каменована возила на Ибарској магистрали: Камионџију погодили у ребро, за длаку избегнута трагедија
Телеграф 26.10.2024
Препоручујемо. На Ибарској магистрали у селу Прислоница код Чачка возач камиона доживео је стравичан инцидент, када су његово возило каменовали за сада непознати починиоци. - Кретао сам се деоницом Чачак – Горњи Милановац када… »
Вести дана »

Вучић најављује легализацију 4,8 милиона нелегалних објеката: Да ли је ово почетак предизборне кампање?
Недељник пре 26 минутајош 35 повезаних

(Мапа): Србију ће тачно овог дана надвити црни облаци! Позната детаљна прогноза, РХМЗ упалио метеоаларм, пазите се ове две опасне појаве
Блиц пре 51 минутајош 19 повезаних

Вања маринковић постигао тројку са целог терена! Кошаркаш Партизана извео спектакуларан потез у Сиднеју - као Кецман некада... Видео
Курир пре 21 минутајош 20 повезаних

Трамп прети Авганистану санкцијама ако талибани не врате Америци ваздухопловну базу Баграм
Нови магазин пре 1 сатјош 12 повезаних