Повезане вести

Возач камиона каменован усред вожње на Ибарској магистрали: Камење прошло кроз стакло и повредило га (Фото)

Возач камиона каменован усред вожње на Ибарској магистрали: Камење прошло кроз стакло и повредило га (Фото)

Мондо 26.10.2024
На Ибарској магистрали код Чачка нападнут је возач камиона усред вожње. Његово возило каменовали су засад непознати починиоци. На Ибарској магистрали у селу Прислоница код Чачка возач камиона доживео је стравичан инцидент, када… »
Непознати нападачи камењем засули возила на Ибарској магистрали: Возачу камиона камен пролетео кроз стакло и повредио ребро…

Непознати нападачи камењем засули возила на Ибарској магистрали: Возачу камиона камен пролетео кроз стакло и повредио ребро…

Блиц 26.10.2024
На Ибарској магистрали у селу Прислоница код Чачка возач камиона доживео је стравичан инцидент, када су његово возило каменовали за сада непознати починиоци. - Кретао сам се деоницом Чачак – Горњи Милановац када је одједном… »
Хорор на Ибарској магистрали! Нападачи камењем засули возила, возачу камиона камен пролетео кроз стакло и повредио ребро…

Хорор на Ибарској магистрали! Нападачи камењем засули возила, возачу камиона камен пролетео кроз стакло и повредио ребро…

Курир 26.10.2024
Чачак – На Ибарској магистрали у селу Прислоница код Чачка возач камиона доживео је стравичан инцидент, када су његово возило каменовали за сада непознати починиоци. - Кретао сам се деоницом Чачак – Горњи Милановац када је… »
Каменована возила на Ибарској магистрали: Камионџију погодили у ребро, за длаку избегнута трагедија

Каменована возила на Ибарској магистрали: Камионџију погодили у ребро, за длаку избегнута трагедија

Телеграф 26.10.2024
Препоручујемо. На Ибарској магистрали у селу Прислоница код Чачка возач камиона доживео је стравичан инцидент, када су његово возило каменовали за сада непознати починиоци. - Кретао сам се деоницом Чачак – Горњи Милановац када… »

Вести дана »